Världen går inte under!

För alla er som är oroliga att jorden ska gå under.Här kommer lite fakta som kan få er att känna er lugnare.Källa:aftonbladet.
 

Går jorden under år 2012? Vet regeringen om det, men har valt att mörklägga sanningen?

Nya katastroffilmen "2012" har fått många människor att tro det. Så pass många att NASA nu känner sig tvungna att bemöta den hysteri som uppstått.

Det är inte ofta NASA går ut offentligt för att avfärda domedagsprofetior, men nu vill de påpeka att inga bevis tyder på att jordens undergång är nära. Enligt dem skulle man upptäcka långt i förväg om en planet skulle närma sig jorden, som i filmen.

  

Fejkade vetenskapssajter

"Förutsägelserna om domedagen eller dramatiska förändringar den 21 december 2012 är falska. Osanna domedagsprofetior har hörts många gånger under alla de senaste århundradena", skriver NASA.

Marknadsföringen av filmen har till viss del bestått av fejkade vetenskapssajter som backar upp domedagsprofetian. Enligt NASA har också ett förfalskat nyhetstelegram som bekräftar domedagen cirkulerat på nätet – där NASA står som avsändare.

  

För er som fortfarande är oroliga läs detta:Källa:aktuellt.nu
 

Det har varit många spekulationer under senaste åren angående datumet 2012-12-21, nu benar vi upp det. Världen går inte under den 21 December 2012. En Mayainskription pekade ut året 2012 som en tidpunkt för storslagna händelser, därifrån startades ryktena. Maya kalendern är långt och tar din början 3114 f.kr. Tidens lopp indelas i perioder om 394 år. Dessa kallas baktuner.

Talet 13 var heligt för Mayaindianerna och den trettonde baktunen slutar när? Just det! 21 December 2012. Men det finns ingenting skrivet av Maya att jorden går under. Andra Mayainskriptioner talar om händelser ännu längre fram i tiden och ännu en som nämner året 4 772. Se även kortfilmen nedan som förklarar sambandet lite närmare.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0