glass <3

Äter glass på hertigen med Moa eller först så åt vi mat och sen glass, så det är riktigt nice.Sen tidigare idag så var jag, Moa och min moster på Sportshopen och handlade lite kläder osv.Jag fick ett par mjukisbyxor, en tröja, en sån där yoga matta och en vatten flaska.Sen när vi kommer hem så ska vi kolla på film och mysa med godis.
 
 

i skolan

Äntligen Fredag, såå skönt med lite helg.Sen så kommer Moa hit idag också så det kommer bli kul.Men iallafall sitter just nu i skolan och ska om sådär 30 minuter ha engelska sen så slutar vi.Sen när jag kommer hem så tänkte jag städa lite i mitt rum, känner att det skulle behövas nu när Moa kommer.En bild från bussen igår.
 
 

glass

 Kom precis hem, har varit med Amanda, Nadja och Max och ätit på hertigen jätte gott.Jag beställde korv och pommes frites och en stor cola sen efter det så beställde alla varsin efterrätt, choklad glass och vanilj glass med grädde uppe på och choklad sås.Det var sjukt gott så det är något vi måste göra om.
 

skola..

Skola imorgon jätte kul.. asså shit vad den här helgen har gått snabbt, känns som om det var fredag igår typ.Det ska ju bli kul och träffa alla kompisar imorgon osv eftersom jag har varit värsta forever alone nu i helgen men alla lektioner vet jag inte om jag fram emot så värst mycket hahah.Men man får väl bara göra det bästa av allt.
 

Fett cool

Fett cool som är ute och går.Hahah nej men jag är påväg till affären för att köpa lite lördagsmys och grillkol eftersom vi ska grilla när jag kommer hem, åhh det kommer bli så gott med kött ;D !! Sen så köper jag godis eftersom jag ska kolla på Hunger Games ikväll med pappa och mina bröder så det kommer bli nice ;)
 

Morgon

God morgon alla fina! Vilken jätte fin dag det är idag? Sol och allt :D !! Ska grilla kött senare med la familia, kommer bli hur gott som helst älskar kött :) Sen ikväll blir det väll någon bra film och lördags mys, kanske Hunger Games för min pappa har inte sett den filmen men vi får väll se hur det blir ikväll :D !!

Weheartit

Va precis inne på weheartit och sprarade lite bilder och så fick jag idean att göra ett collage så det gjorde jag.Jag skulle sen kunna ha hur många bilder som helst i den här bilden men tyvär så orkar jag inte göra det.Så det fick bara bli 6 stycken bilder den här gången men det är ju också snyggt :D !! 

helg, ingen skola :')

Fredag idag, fett snabbt den här veckan har gått känns som om det var måndag igår typ ;D Hahah nej men ska vara hos min pappa i helgen så jag är hos han nu och tänkte snart sätta på big momma like father like son för han har såhär viasat play så man kan ladda ner massor mer gratis filmer till tv:n så det är grymt :) !
 
 

Glass

Va med Emelie förut efter skolan eller först gick jag hem till henne och hämtade glass sen gick jag hem med glassen för jag behövde duscha innan jag kunde göra något och det behövde hon också för vi hade haft den där dagen idag när man skulle springa osv som jag sa igår.Sen kom hon till mig ungefär 1 elr 2 timmar senare och så satte vi på en film, WildChild blev det eftersom hon inte hade sett den och så åt vi glass.Så det var ju nice ;)
 

film

Gjorde precis klart min engelska läxa, ska snart kolla på en film vet inte riktigt vilken det kommer bli än men en komedi hade jag tänkt mig.Imorgon i skolan ska alla 8:or ha en sån där jag där man springer osv så det ska bli kul hoppas jag, sen så ska man typ räkna ihop alla poäng bland klasserna eller nåt sånt och så vinner den klassen med bäst poäng.Eller jag tror att det var något åt det hållet inte riktigt säker men ni fattar hoppas jag.
 

Converse

Var på TORP igår för att köpa lite nya gympakläder, men tyvär så hittade jag typ ingenting.Så jag gick in på eurosko och kollade lite på skor osv.Och så provade jag ett par vita converse som var jätte snygga så jag var bara tvungen och köpa dom, har viljat köpa ett par vita converse nu ett bra tag så det var kul att jag fick dom.
 

Just nu så har vi musik


Första dan

Första dan i skolan avklarad, känns rätt så bra faktis.Kul och träffa alla kompisar.Sen imorgon är det skola igen vi får hoppas att det bli lite kul iallafall och inte jätte lång tråkigt.Och så fick vi tillbaka våra Macbooks idag med, överlycklig så nu är det lättare för mig och blogga än vad det var förut när jag hade min vanliga data.
 
 

The Heat

Var på bio igår med Nadja och Julia, vi såg The Heat den var seriöst en av dom bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv.Sen så var ju Sandra Bullock med i filmen också som är en av mina favorit skådespelare så det var ju nice.Filmen får 10/10 från mig eftersom den verkligen var jätte rolig och hade ett jätte bra slut :D !! 

ingen bloggpaus

Har bestämt mig för att inte ha bloggpaus för det blir ju att man vill blogga lite då och då endå.Håller just nu på och kollar på LOST säsong 5 ni vet sådär lite mitt i natten ;D Sen imorgon så ska Sofie sova över hos mig så det ska bli kul, det är faktis första gången som vi gör någonting den här sommaren.
 
Fin bild~

nytt

Hej! Istället för att göra inlägg där jag skriver om några dagar på sommarlovet med datumet som rubrik så tänkte jag istället göra en massa tidsinställda inlägg.Så det står att jag har skrivit inlägget  just den dagen.Tyckte själv att det skulle vara mycket enklare en den andra iden som jag hade tidigare.
 

Grattis nadja :D !!

Nadja fyller år idag så jag tänkte åka upp till henne lite senare idag och sova över, kommer bli jätte kul.Julia skulle också komma, fast hon skulle inte sova över utan bara vara med oss en liten stund.
 
 
 
 

bloggpaus tills skolan börjar

Ville bara säga att jag inte kommar att blogga något förens den 19 Augusti så jag kommer alltså ha en bloggpaus tills dess, för jag känner att det är rätt så lite tid kvar på sommarlovet och jag vill använda den tiden jag har kvar till att njuta av sommaren och därför har jag det senaste haft väldigt dålig uppdatering.Men nu vet ni iallafall varför jag inte kommer och blogga på ytterligare en vecka.Sen så hade jag tänkt göra ett par inlägg om några lite speciella dagar som har varit på sommarlovet som jag inte har bloggat om så där lite speciellt så rubriken kommer tex heta 3 Juli och så kommer jag skriva om vad jag gjorde den dagen :)
 

ikea

 Idag åkte Cassandra hem, jätte tråkigt kommer sakna henne så mycket.Sen innan hon åkte hem så var vi på IKEA och kollade på lite nya möbler till mitt rum för vi ska fixa det ni vet tapetsera osv.Så jag hittade ett nytt skrivbord och en ny datastol, köpte det inte idag utan ska köpa det när vi har tapetserat.
 

Ullared

Var på Ullared igår med Cassandra min mamma och mina bröder.Cassandra hade inte varit där innan så vi tyckte att det skulle vara en rolig grej och göra när hon är här.Köpte inte lika mycket som jag brukar köpa men jag fick med mig rätt så mycket hem ändå.Jag köpte två filmer en serie, två långärmade tröjor en svart rosa kofta.Sminkborttagning, hårinpackning, örhängen, nagellack en ny väska och massa annat som jag inte orkar skriva hahah ;D Nejmen man kan väll säga att jag köpte rätt så mycket som jag behövde.

glass

Åkte ut med båten idag till en ö här utanför grebbestad eller jag tror ön tillhör grebbestads område fast sak samma, det var iallafall jätte mysigt.Vi badade, grillade korv och fikade så det har varit jätte kul.Sen senare ikväll ska jag, min mamma, mina bröder, cassandra och moa gå på  bryggan och äta glass :D Sen imorgon så ska moa åka hem så det ska bli rätt så tråkigt, kommer sakna henne jätte mycket fast cassandra ska stanna en till vecka.Och det är därför som jag inte har bloggat något tidigare i veckan eftersom jag har viljat vara med dom :D !!
 
En bild från igår.
 

RSS 2.0