I am alive

Jag vet att jag skrev att jag skulle ha bloggpaus tills måndag men har haft JÄTTE mycket läxa den här veckan så jag har inte hunnit men lovar att jag kommer få världens bästa uppdatering i helgen och nästa vecka osv.Men ief idag efter skolan så följde elin med mig hem, vi kollade typ bara film och prata oh sånt.Sen på Fredag får vi våra macbooks, längtar så sjukt mycket! Men ska träna tills ett prov som vi har imorgon så jag bloggar mer på fredag.
 

Bloggpaus tills måndag!

Kommer ha bloggpaus tills måndag, känner att jag har haft väldigt mycket och göra det senaste.Och det är även därför jag inte har bloggat så mycket men lovar att jag kommer få bättre uppdatering på måndag.

Wazzup

Hur har eran dag varit? Själv har min dag varit rätt så bra, har inte gjort så mycket bara städat och kollat på film sen imorgon ska jag vara med ön.Vi ska äta pizza och vara på natt öppet i b-hallen så ah, skulle på riktigt åkt till Uddevalla idag med Amanda och Famke men Amanda kunde inte så vi får väl göra det någon annan gång.
 
Har seriöst bild brist, ledsen om jag använder vissa bilder flera gånger..

The Runaways

Tänkte tipsa om en sjukt grym film"The Runaways", tror nog att dom flesta redan har sett filmen men aja den handlar iellefall om..okej jag vet att jag har sagt det här förut men jag säger det igen"jag är som sagt inte bra på att förklara filmer när jag skriver så jag kommer kopiera texten från wikipedia"The Runaways är en amerikansk film från 2010 som handlar om 1970-talsbandet The Runaways, som bestod av endast tjejer. Kristen Stewart och Dakota Fanning har rollerna som Joan Jett och Cherie Currie medan Michael Shannon spelar musikproducenten Kim Fowley.
 

New in:

Har som sagt varit i kungälv hela dagen och kollat på min lillebror när han har spelat fotboll så jag har inte hunnit bloggat.Sen innan vi åkte till kungälv så stannade vi på torp en snabbis för jag skulle in och köpa smink osv.Och så var det rea också så det var ju bra, sen så hade min mamma en check på 250:- också.

Meteorit: Nedslag i Ural

Har ni hört vad som har hänt i Ryssland? Okej eftersom jag inte är så bra på att förklara så kommer jag kopiera texten från www.illvet.se bara så ni vet. Tidigt på fredagsmorgonen slog troligen flera meteoriter ned i Uralområdet i Ryssland. Lokala medier berättar om inemot 950 skadade – de flesta med skärsår efter glasbitar, eftersom fönstren i de närbelägna byggnaderna splittrades vid det öronbedövande nedslaget.Här kommer en video.
 
 

städat

Har precis städat bland allt mitt smink osv kände verkligen att det var dags att fixa till det där för det var skit stökigt innan, tog tyvär ingen bild hur det såg ut innan jag städade men aja.Sen om 1,2 timmar ska jag till Elin och sova över hos tills imorgon och så åker jag från henne vid 12 ungefär för min lillebror ska spela fotboll och så ska mamma stanna på torp för min lillebror fyller år på måndag och jag ska inn på hm snabbt för att köpa en ny concealer.

Lördag

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat på 2 dagar men har haft väldigt mycket och göra, sen så skulle jag ju åkt till Göteborg i helgen men min lillebror blev sjuk osv så vi får åka en annan gång.Men ief nu är det ju lov och allt så det är ju roligt sov över med famke igår sen på måndag ska famke och amanda sova över hos mig för vi ska åka och bada på tisdag så jag kommer inte ha så bra updates då.Men får blogga mer sen för ska äta frukost nu.

kolla videon.

Såg den här videon för ett tag sen för någon hade länkat den på facebook, asså jag fattar seriöst inte hur han kan.Killen i videon är så sjukt begåvad, önskar att jag också kunde göra allt han gör så jävla grymt.Och om ni inte har sett videon så tycker jag att ni ska göra det för det är fan sjukt:D!!
  

3 -En bild som är från när jag var liten.

En bild på mig när jag var 4,5 år ungefär ;D
 

ny design 2 mars.

Ledsen för jag inte har bloggat något tidigare idag men har suttit och hållit på med min nya bloggdesign som kommer upp på bloggen 2 Mars:) Så tills dess får ni stå ut med den här fula designen, är fett ful på bilden i headern tog den typ 10 på kvällen eller nåt så jag ser förfärlig ut.Men hur som helst min dag idag har väl varit rätt så okej, vi har inga lektioner den här veckan för det är kärleksveckan så det är ju nice.Sen till helgen ska jag till Göteborg(y)
 
Har bildbrist som sagt.

5 app tips

App tips"beskrivning för apparna:appstore".
 
1:Instagram. Hundra miljoner användare älskar Instagram! Det är ett roligt, enkelt och kostnadsfritt sätt att ta och dela vackra bilder med din iPhone. Gratis finns för både iPhone och Android
 
2:CamWow. Förvränga, göda, nypa och stilisera din kamera med realtid filter precis som Photo Booth!Se effekter tillämpas LIVE innan du tar ditt foto! Gratis finns för iPhone
 
3:tv.nu. Sveriges största TV-guide, tv.nu, finns nu tillgänglig som app för iPhone och iPad. Gratis finns för iPhone och Android
 
4:Ice Cream Jump. Möt en glad glass skopa som drömmer om skyhöga genom himlen.Hjälp vår vänliga dessert nå nya höjder i det här packade actionspel. Gratis finns för iPhone och Android
 
5:Flow Free. Flow Free är en enkel men beroendeframkallande pusselspel.Anslut matchande färger med rör för att skapa ett flöde. Para ihop alla färger, och täcker hela styrelsen för att lösa varje pussel. Gratis finns för iPhone och Android 
 

Ask me!

http://ask.fm/noralarsson

Dag 02 – Filmtips

Jag gillar verkligen att kolla på film och jag gör det nästan varje dag, brukar ha på filmer i mitt rum fast jag inte ens kollar bara för att jag inte ska känna mig ensam haha;) Så här kommer några film tips vet massa andra filmer som också är bra men dom här kan jag se om och om igen så kolla på dom här filmerna om ni inte redan har gjort det.

Jävla snygg osv.


städat hela dagen.

Skulle på riktigt vara på Rasta idag men är jätte förskyld så jag är hemma isället, har städat hela dagen från 9 till halv 2 och kollar nu på en film.Ska snart göra min läxa snart för skulle på riktigt lämnat in den i Fredags men glömde den hemma så ah.Får blogga mer sen för ska gå och äta någonting nu.
 
 
 

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag heter Nora Larsson Carlström och är 13 år, alltstå född 1999.Mina intressen är fota, vara med kompisar göra designers"är för tillfället väldigt onöjd med min design men det kommer en ny den 27 Februari"och så bloggar jag ju också.Mina föräldrar är skilda så jag bor varannanan vecka hos mamma och pappa.Jag har två små bröder, den ena är 8 och den andra är 5.Min idol är Justin Bieber och jag avgudar honom verkligen han är världens finaste människa.Jag blir jätte dålig på kort, asså verkligen jätte.Så nu fick ni veta lite allt möjligt om mig!
 
Bildbrist osv.

Blogglista

Kör på en sånhär dåra, eftersom min förra lista inte gick så bra.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Filmtips
Dag 03 – En bild som är från när jag var liten

Dag 04 – Min bästavän

Dag 05 –  I min handväska / vad har jag alltid med mig?
Dag 06 – Detta ångrar jag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Mina förebilder
Dag 10 – En tv-serie du älskar
Dag 11 – Mina drömmar 
Dag 12 – Dagens outfit
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 –  Mina rädslor 
Dag 15 –  En bild på någon som är snygg 
Dag 16 – Mina syskon
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 –  Saker jag saknar
Dag 19 – Bloggfavoriter
Dag 20 –  En person/kändis du önskar att du träffat


film

Måndag imorgon, jätte kul nej men det ska väl bli sådär ska vara på Rasta hela dan okej inte hela dan men som en skoldag typ.För vi ska ju som sagt jobba så vi kan få 100 kroner och sen ge till haiti, så ah det ska jag göra imorgon.Städade precis mitt rum och nu så kollar jag på ZombieLand himla rolig film.
 

portkod 1321

Hej! Vad har ni gjort idag, själv har jag varit med elin och därfär har jag inte bloggat försöker vara lite social mot mina kompisar.Sen så sov jag över med famke igår och då blogga jag inte heller.Har precis suttit och kollat på portkod 1321 hela sesongen, himla bra serie.Tänkte lägga mig nu för det börjar bli rätt så sent så jag får blogga mer imorgon.

Haiti projekt

Lördag idag då, skönt att det inte är någon skola imorgon fast det är ingen skola på måndag heller eller jo på sätt och viss.För vi håller på med något som heter Haiti projektet och vi ska jobba hela dan tex:hemma eller på ett jobb och så ska man få 100 kr och ta med till skolan och ge till lärarna och så ska dom skicka det till Haiti eller något sånt.


victoria's secret

Har ni hört att victoria's secret ska öppna på Arlanda i Stockholm himla kul, synd bara att man bor så lång ifrån men endå.Har viljat att victoria's secret ska komma till Sverige väldigt länge nu och vem vet dom kanske öppnar fler affärer runt om i sverige, hoppas det typ som i Göteborg eller något:)

tillfällig header.

Som ni ser så har jag fått en ny header men bara så ni vet så är den bara tillfällig, ska skaffa en ny header nästa månad i Mars alltså.För jag fick min nya kamera förrut så jag tänkte varför inte göra en ny header, okej det är ingen header precis det är en bild med min bloggadress men man kallar det ju header.Men iellefall ska träna på matte provet nu som vi har imorgon så får blogga mer sen eller imorn.

värsta dagen...

Värsta dagen ever...Jo imorse när jag skulle kolla mobilen så stog batterit på 42% för jag hade varit så jävla dum och glömmt kolla så laddaren var i så jag tog med laddare till skolan och efter skola när jag var på väg till dramat så hade jag 20% och när jag sk ta fram min laddare på dramat så har jag glömmt den i skolan och nu kommer jag inte kunna vara inne på min mobil förens imorn..fuck my life.Och sen när jag kom hem så skulle jag kolla på Fired up och så fuckar den helt totalt och så har det snöat så jävla mycket idag också, önska att den där äckliga snön bara kunde försvinna..
 

Hemma idag

Är sjuk idag också så jag får vara hemma fast imorgon tror jag att jag ska till skolan för jag mår lite bätter en igår.Men ief just nu kollar jag på 50 first dates en av mina favoritfilmer sen ska jag till min pappa för ska vara hos han tills torsdag för på torsdagen efter skolan så ska jag och mamma hämta min nya kamera längtar.Ingen bild just nu sorry.

Dag 9 -Varför jag börja blogga

Jag började bogga för att min bästis cassandra bloggade och hon tyckte att jag också skulle skaffa blogg"typ".Jag skaffade min första blogg i December 2010 på bloggplatsen(http://noriis.bloggplatsen.se)själv så tycker jag nu om man går tillbaka till mina gammla inlägg på min första blogg att jag inte gjorde några seriösa inlägg men man lär sig med tiden att blogg seriöst osv.Men ief i December 2011 så fick jag nog av bloggplatsen kan man väll säga, jag ville prova något nytt så jag bytte till blogg.se och det har gått bra.Jag försöker blogga så mycket jag hinner med.Men ibland så hinner jag bara inte men nästa månad alltså i Mars så kommer jag blogga jäätte mycket för då har jag vid det laget fått min nya kamera så jag kommer ta massa bilder som man kan ha i inläggen och så kommer jag börja göra videoinlägg.
 

musiken 2012

Såg det här videoklippet för ett tag sen och jag tyckte att det var rätt så roligt att höra för det låtar från 2012 som spelat i en slags remix kan man säga och så brukar jag tänkte vart hörde jag den här låten första gången och så kommer massa minnen, väldigt härlig känsla om jag får jag säga det själv.Så kolla nu om ni inte redan har gjort det.
 

sjuk idag också..

God Morgon bloggen, okej jag vet att det inte är morgon men endå.Iellefall jag mår fortfarande skit dåligt idag med så det suger så jag får se om jag går till skolan imorgon.Sen så ska jag vara hos min pappa nästan hela veckan så jag kommer kanske bara blogga 1-2 gånger om dagen bara så ni vet för jag kommer ju inte ha photoshop eller nåt där så ah.
 
 Bildbrist just so you know.

Love Life typ...

Hej! Hur har eran dag varit? Själv har jag haft skit tråkigt, har bara leggat och kollat på film hela dagen love life eller vad säger man.Hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan göra något annat en bara vara hemma.Just nu kollar jag på Den där mary en av dom roligaste filmerna jag vet så om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska göra det.
 
 

sjuk..

Lördag idag då skulle på riktigt sova över med Famke men jag fick feber igår kväll och det har jag även idag så vi får sova över någon annan gång.Har inte något att blogga om på riktigt för jag är ju sjuk så det har inte hänt så mycket idag har mest tagit det lugnt och kollat på filmer osv.Men får blogga mer sen för ska kolla på Fast & Furious 5 nu.
 
Bild från i somras.

God Natt babes:*


Ändrat inlägget läs.

Jag skrev ett inlägg igår om att jag skulle ändra min bloggdesign till rosa igen men jag känner nu idag att jag inte ska det och det är därför jag ändrar det här inlägget, för skrev ju innan att jag skulle byta.Känner innerst inne att den rosa tiden är över för mig, okej kanske inte i irl men på bloggen.Så nu vet ni det.
 

RSS 2.0