brist på liv osv.

Sitter i mitt rum just nu och kollar på LOST, har serriöst brist på liv.Tänkte snart göra min Engelska läxa som jag har tills imorgon.Sen nästa vecka på Onsdag eller Tisdag så kommer min nya kamera ohhh längtar så sjukt mycket, så när jag får den så tänkte jag börja göra videoinlägg och så kommer det en ny header också.

ses imorgon

Kolla precis klart på LOL himla bra film, fick den nu i julas på film för önska mig den så ah.Men Ief tänkte gå igenom min läxa snart för ska kunna alla siffror tills 30 imorgon på spanska.Och så tänkte jag kolla lite på engelska läxan också som vi har tills fredag.Och eftersom det börjar bli rätt så sent så tänkte jag göra det nu så bloggar mer imorgon.
 
Bara så ni vet så är jag inte seriös på bilden.
 

Dagens hiss

 Att skolan gick himla snabbt idag, önska att det kändes så varje skoldag

 

 Att jag har börjat blogga igen, bästa hissen;)

 

 Att vi ska få Macbooks efter lovet, längtar serriöst ihjäl mig!!
 
Tänkte börja med Dagens hiss/diss som ni kanske märkte, kommer nog inte göra det precis varje dag men ibland när jag har något att hissa eller dissa.Men ska sätta mig och kolla på en film nu så bloggar mer imorgon.

tänkte börja blogga igen

Hej! Jag tänkte börja blogga igen.Känner nämligen att jag inte har något att göra på dagarna så varför inte? Men Iellefall i måndag's så kom rektorn till vår klass och berätta att efter lovet på Måndagen så ska vi få våra Macbooks...Kan knappt vänta.Så när vi får macbooksen så tänkte jag installera photoshop på den för ska nämligen få ett nytt photoshop.Så då kommer det att komma upp en ny header för jag har nog vi det laget tagit massa nya bilder med min nya kamera, som kommer den här eller nästa vecka.Längtar sååå mycket!!
 

Bloggpaus

Rubriken förklarar.


Dag 8 - Din mobiltelefon

Jag har en iPhone 4, jag fick den 22 December 2011 skulle på riktigt få den i julklapp men jag tjata så mycket så jag fick den 2 dagar innan istället.Den är svart och har värsta stora sprickan på baksidan men ska lämna in den snart så den får lagas men trots det så är den i rätt så bra skick inte så många repor.Och så har jag har 32 iPhone skal.

härskarubrikenstå

God Morgon bloggen! Tänkte köra på ett inlägg nu för Famke har nämligen gått hem.Men ief jag tänkte prata lite om igår för Famke sov ju över hos mig, vi hade det jätte roligt vi åt godis kolla på film osv.Och så somna vi runt 1 trevligt trevligt.Vaknade halv 9 imorse hahaha kunde inte somna om.Så jag gick och åt frukost, famke vaknade typ 11 eller något så när hon vakna kolla vi på Cleveland show, och famke år frukost ofc.Här kommer en bild från igår.

bloggar mer imorgon


Dag 7 - Vilka bloggar jag läser

Vilka bloggar jag läser? Jag läser väldigt många blogger så jag tänkte bara ta dom som är stora eller alltså som har många läsare.Okej först så har vi Keela hennes blogg läser jag nästan varje dag.Jag gillar att hon har så mycket färger på sin blogg, det blir mycket roligare och läsa inläggen då.Sen så har vi Caty hennes blogg läser jag också nästan varje dag, jag hitta caty's blogg genom keela för hon har ju länkat hela the kick back pack's blogger.Och så brukar jag kolla Cassandra's blogg lite också.Sen så läser jag mina kompisars blogger också och folk i min skola osv.Oh juste jag läser Fokis blogg med, men bara ibland när jag känner för det.Klicka på bilderna för att komma till dom's blogger.
 

härskarubrikenstå

Sista inlägget för idag sen stänger jag av datan.För ska kolla på en film och äta glass ni vet myys;) Haha trevligt trevligt forever alone..love life.Nej men har inte så mycket mer att skriva så bloggar mer imorgon, bara så ni vet så kommer det inte bli så mycket uppdatering imorgon för Famke ska ju sova över hos mig.

dålig uppdatering...jag vet.

Fredag idag då känns bra, kommer sova fett länge imorgon till 2 eller nåt...hahah nej men kanske 11,12.Imorgon kommer Famke till mig för vi ska sova över och idag ska jag nog bara ta det lugnt kolla på film och äta godis:D!! Sen så ville jag bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen som jag har haft på bloggen det senaste men lovar att så fort jag får min kamera alltså den nya som jag beställa i onsdag's å kommer jag få en mycket bättre uppdatering och så kommer det förmodligen komma upp en ny header också.Men bloggar mer sen för kollar på Lost just nu."Bildbrist"
 

Min dag typ

Kom hem för typ 3 timmar sen eller nåt, gjorde min matte läxa sen så satte jag mig framför datan och kolla runt lite på blogger osv.Efter det så kolla jag på HungerGames favofilmen älskar den så himla mycket kan kolla på den flera gånger i rad utan att bli trött på den.Efter filmen så gjorde jag typ ingenting, just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan beställa min nya kamera"Läängtaar jätte mycket":D!!
 

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble


Canon 1100D

Hej! Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar men har haft fullt upp med läxor osv ah ni vet så jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen.Men ief jag tänkte berätta vad som har hänt det senaste dagarna när jag inte har bloggat.Jo igår så hitta jag en tidning hemma hos pappa en sån där vanlig reklam tidning typ.Och där i hitta jag min drömkamera den var helt perfekt.Så jag ringde mamma direkt och berätta om den och gissa vad hon sa??!! Jo hon sa att när jag kommer till henne på Onsdag/imorgon alltså så ska vi beställa den..Ohh jag kan knappt fatta det jag ska äntligen få en ny systemkamera.För just nu har jag märket sony på min systemkamera och den kameran som jag kommer få har märket Canon.Så jävla lycklig!!<33 Men ska gå och träna på SO läxan nu så bloggar mer imorgon.

Dag 6 - Min favorit årstid och varför

Min favorit årstid är sommar, varför? Det är varmt, man kan vara uppe hur sent som helst.Det blir inte lika mörkt som nu på vintern.Man kan bada i havet/sjöar.Ingen skola"bästa anledningen"nej men man kan ta det lungt inte behöva tänka på massa läxor oh sånt.Chilla<3 Ha på sig sommar kläder och med det menar jag shorts linnen osv.

min dag..

Hej! Ledsen för den dåliga uppdateringen igår men jag försökte vara lite social på Moa.För varje gång hon kommer brukar jag typ bara sitta vid datan så jag bestämde att jag inte skulle sitta så mycket framför datan den här helgen.Men iellefall idag så har jag Moa,min lillebror och min mamma varit nere vid rinken och tagit foton och fikat himla mysigt.Sen efter det så gick jag och Moa ner till Moa's mamma och hälsa på henne efter det så gick vi till affären och köpte godis.Här kommer några bilder från idag.Och bara så ni vet så är jag inte seriös på bilden på mig.

Vi ska kanske få macbooks:D!!!

OMG OMG OMG gissa vad våran klass kanske ska få?? Macbooks! Vi ska få var sin isåfall och så får 7B och C iPads.Är så glad för i tex Stockholm så brukar man få macbooks.Va så avis på dom för jag ville också ha en.Men om det blir så att vi kommer få macbooks så blir det antligen den här terminen eller nästa.YEEEY:D!!

fredag imorgon

Fredag imorn längtar jätte mycket.För min kusin kommer nämligen då så min mamma ska åka och hämta henne i Göteborg så dom är väl hemma runt 5 skulle jag säga.Har saknat henne jätte mycket vi sågs senast innan jul så det var ungefär 1 månad sen.Men ska göra min Engelska läxa nu så bloggar mer imorgon.
 
 

Ett land jag vill åka till just nu

Om jag får välja hade jag nog falt att åka till USA florida.Så sjukt fint där älskar doms stränder eller iellefall när jag kollar på bilder.Skulle vara värsta drömresan och så finns ju Disney world där också.Har alltid viljat åka dit så himla fint.Sen så är det ju väldigt varmt där också"älskar värme".Här kommer några bilder!

cinderella story

Gjorde precis klart min spanska läxa så nu tänkte jag sätta mig och kolla på cinderella story en av mina favoritfilmer.Sen så har hilary duff huvudrollen i filmen, hon är en av mina absolut favorit skådespelare.Älskar alla filmer hon är med i.Men ief ska kolla på filmen nu och sen sova så jag bloggar mer imorgon.
 

Hahahaha avlider :D!!

 

Dag 4 - Favoritapp

Jag har väldigt många favoritappar så jag kan inte riktigt välja en så jag får säga några som jag gillar väldigt mycket.Först så har vi Instagram, den appen använder jag varje dag.Jag lägger dock inte ut foton varje dag men jag brukar gå in och kolla på andras foton:) Sen så har vi CamWow som är en fotoapp man redigerar inte foton utan man tar live eller asså ni förstår säker men ief den appen gillar jag väldigt mycket.Och så gillar jag Flow Free också där ska man para ihop alla färger, och täcker hela styrelsen för att lösa varje pussel.Så ah det är typ dom apparna som är mina favoriter.

New in:

Efter skolan idag så stanna jag kvar på läxläsning och gjorde min matte läxa.Sen efter det så åkte jag mamma,mina bröder till HappyPrice för att kolla lite oh sånt.Och så hitta jag en perfekt låda att ha mina iPhone skal i.Och eftersom jag har letat efter en sån låda rätt så länge så köpte jag den.Här kommer en bild.

RENOVERING PÅGÅR

 Rubriken förklarar!

tråkigt inlägg..

Eftersom att jag inte har bloggat i helgen, eller jag blogga 1 gång i Fredag men so what.Så tänkte jag berätta vad som har hänt osv.Igår så var jag på Torp som sagt med Famke och Amanda vi kom dit halv 10 och åkte därifrån runt 3.Så jag och Famke sov över hos Amanda tills idag, sen så tog jag och Famke tåget hem.Sen när jag kom hem så vad jag helt slut så jag satte mig och kolla på 50 firstdates, sjukt rolig film.Men ief jag köpte 2 tröjor ett par leggings smink, 2 iPhone skal och några andra saker.Orkar inte ta bilder på allt idag så det kommer förhoppningsvis upp imorn.Men ska gå och duscha nu så bloggar mer sen eller imorgon.Bildbrist... "Abs<33"
 

Dag 3 - En gammal bild på dig

Bilden är från 2011 för er som undrar.."Jag vet min fot är i bakgrunden.."

Lördag♥

Fredag i dag "känns bra".Sitter här med Famke och kollar på Cleveland show"love it"men iellefall imorgon ska jag till Torp så det kommer inte bli världens bästa updates, för jag och famke åker från Tanum kvart i 9 och åker hem runt 6.Sen när vi kommer till Torp så ska vi träffa Amanda, sen vid 1 tiden så kommer Nadja och Julia så vi kommer vara med dom."Awesome"men bloggar mer sen eller imorgon för ska försöka vara lite social mot famke nu.
 
 
 

Dag 2 - Min favoritserie

Serien handlar om det överlevande på flyg Oceanic Flight 815.Dom flög från Sidney,Austrailen när det plötsligt hände något så dom skulle försöka ta sig till Fijii men så hann dom inte så långt så dom krash landa på en ö.Och eftersom planet gick sönder i bitar hamna folk på olika ställen på ön, dom flesta hamna nära stranden.Ombord fanns en läkare,en gravid kvinna,barn och många fler.Dom första dagarna på ön väntade dom på att bli räddade men sen så börjar dom förstå att ingen kommer komma.Men det var inte det värsta jo för att det är inte bara dom på Ön det finns andra också som dom kallar"The Others"och en  osynlig varelse som dödar folk"Smoke Monster"och isbjörnar.Sen så vill jag inte berätta mer hahaha...Jo jag vet att det inte låter så spännande men jag lovar att lost är fan beroende framkallande"stavning"Och kanske den bästa serien du kommer se i hela ditt liv

härskarubrikenstå

Andra dagen i skolan avklarad"Känns bra".Sen på Fredag ska jag sova över med Famke för vi ska åka till Torp på Lördag så vi tar 9 bussen och så åker vi hem runt 6.Kommer såklart ladda upp foton på vad jag köpte, om jag köper nåt"vilket jag säkert gör".Men ska kolla klart på LOL nu och sen duscha så får blogga mer imorgon.Har nämligen bestämt mig för att få bättre uppdatering på bloggen.Så vi får hoppas att det blir så;)

Dag 1 - En låt som får mig att gråta :'(

 

ny lista!

Tänkte köra på en sån här blogglista i 20 dagar för att det var ett tag sen"haha bra anledning"nej men kände för det bara typ;)Och så får man ju uppdatering varje dag på bloggen ;D
 
Dag 1 - En låt som får mig att gråta
Dag 2 - Min favoritserie
Dag 3 - En gammal bild på dig
Dag 4 - Favoritapp
Dag 5 - Ett land jag vill åka till just nu
Dag 6 - Min favorit årstid och varför
Dag 7 - Vilka bloggar jag läser
Dag 8 - Din mobiltelefon
Dag 9 -Varför jag börja blogga
Dag 10 -  En gammal och en ny bild på mig själv
Dag 11 -Detta är jag beroende av 
Dag 12 - Vad jag använder för smink varje dag
Dag 13 - Mina närmaste vänner
Dag 14 - Favoritplagg
Dag 15 - Mina närmaste vänner
Dag 16 - Bilder på ditt rum
Dag 17 - Det här har jag i min väska
Dag 18 - Favorit parfym
Dag 19 -  En bild på mig själv + 10 fakta
Dag 20 -  En bild på en person som är snygg
 

so creepy!! alla läser!

Om world trade center den 11 september
1) New York City har 11 bokstäver. 
2) Afghanistan har 11 bokstäver.
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver.
 4) George W Bush har 11 bokstäver
 
Detta kan hittills vara rena tillfälligheter,men nu blir det ännu mer intressant:
1) New York är den 11:e staten.
2) Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11).
3) Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11).
4) Tragedin skedde den 11 september, och är även känd under namnet "nine-eleven" (9+1+1=11).
5) Som du kanske känner till har "US emergency services" telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11).
 
Fortsatt bara tillfälligheter? Kolla in det här:
1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 (2 + 5 + 4 = 11).
2) 11 september är den 254:e dagen på året (2 + 5 + 4 = 11).
3) Bombningen i Madrid skedde 3/11 2004 (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11).
4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedin (9 + 1 + 1 = 11).
 
Nu kommer något som är ännu märkligare:
Den mest kända symbolen från USA, efter Stars & Stripes, är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen: "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace." Detta var vers nummer 9.11 i Koranen.
 
Tror du fortfarande att det är en rena tillfälligheter? Öppna Microsoft Word
eller något annat och gör följande:
1) Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2) Markera Q33 NY.
3) Ändra storleken till 48 punkter.
4) Ändra typsnittet till WINGDINGS (Ev. WINGDINGS 1)  
 
Det blir:

Några av mina julklappar

Innan jag åkte till Stockholm så skrev jag att jag skulle ladda upp foton på vad jag fick i Julklapp.Men jag hann aldrig att göra det så jag gör det nu istället.Fast det är inte alla presenter för orka inte ta kort på allt osv.

tillfällig header♥

Hej! Gjorde precis klar min header.Fast den är bara en tillfällig tills jag har bättre foton att ha i headern.Men den är bättre en den gamla headern iellefall.Men ska sova nu så får blogga mer imorgon.

Film Time on the train:D!!


MobilBlogg

Sitter på tåget just nu från Göteborg så jag tänkte varför inte blogga? Bloggade ju senaste i Torsdags tror jag så det var ju ett tag sen.Men ief idag gick jag upp halv 7 för tåget gick halv 8 så vi fick åka från Cassandra kvart i 8.Så jag kom fram till Göteborg 20 över 11 ungefär.Och så fick jag vänta en och en halv timme till nästa tåg.Så nu sitter jag på det tåget"jätte rolig dag..".Så när jag kommer hem har jag åkt tåg i 5 timmar.Sen så ska jag börja med min nya heder ikväll så den kommer upp på bloggen imorgon tror jag.

 


min dag..

Ledsen för den dåliga uppdateringen det senaste men är ju som sagt i Stockholm,så jag hinner inte.Men när skolan börjar ska jag  försöka och få bättre uppdatering.Men iellefall idag åkte jag,Amanda och Cassandra till Skärholmen vid 12 tiden och stanna där tills 4.Jag köpte ett par jeans från Ginatricot,Linne från h&m och ett par örhängen från ur&penn.Kommer bilder på måndag för då är jag hemma igen.

dark tide

Hej! Kolla precis på dark tide grym film den handlar typ om en tjej som förlorar sin bästa vän i en olycka när dom skulle dyka med hajar.1 år efter det ska hon åka ut på havet igen och dyka med dom och så kommer det en jätte stor storm och dom har åkt ut till ett ställe där det finns jätte många hajar och dom är jätte stora typ 6 meter eller något .Om du vill veta vad som händer sen så föreslår jag att kolla på filmen.
 

2013!!

Ledsen för den dåliga uppdateringen idag men har haft mycket oh göra, okej ska kanske inte säga idag för det är ju en ny dag och ett nytt år osv.Men iellefall det här året kommer bli så grymt och jag tror inte bara att det kommer bli grymt, Jag vet bara att det komme bli det;) Så Gott nytt år!!
 

RSS 2.0