åker tåg

Sitter just nu på tåget med Cassandra påväg hem till mig, eller det stannar i Uddevalla så nästan hem för min mamma och min kusin Moa som ska stanna hos oss i en vecka väntar på oss där så den lilla biten som är kvar hem till mig från Uddevalla kör mamma.Men ska vara lite social nu mot Cassandra så ah.
 
 

Shopping

Var i Skärholmen igår och shoppade lite kläder, en present till min lillebror eftersom han har fyllt år och lite godis. Kommer att komma bilder när jag kommer hem på allt som jag har köpt.Idag ska jag till Tumba och kolla lite i affärerna där, eftersom jag åker hem på lördag kl:10 så jag är framme vid 4 tiden ungefär och så följer Cassandra med mig hem och ska vara hos oss i 2 veckor.Sen så kommet Moa samma dag, min kusin.

 


Dagen

Hart varit och badat idag på eriksdalsbadet med cassandra, så det var kul.Fast det var rätt så svårt och komma dit för vi hade aldrig varit där innan.Så först tog vi fel buss så vi fick ta en annan buss som körde tillbaka och när vi äntligen kom fram dit vi skulle så kunde vi inte hitta vart det var så jag fick ta fram google maps appen, så vi fick följa den och så hittade vi hahah.Men iallafall just nu så kollar jag och cassandra på snooki and jwoww, har redan sett det avsnittet som är igång just nu men eftersom det programet är så bra så spelar det ingen roll (y)

onsdag

Igår var jag i stan med Cassandra och shoppade lite kläder och sånt, bilder kommer när jag har kommit hem eftersom jag inte tog med min systemkamera till stockholm.Men iallafall jag köpte 2 linnen och en långärmad tröja, jätte fina :) !! Idag ska vi inte göra något speciellt, kanske kolla på några avsnitt av LOST.
 
En bild från igår ~
 

God natt

God natt alla fina<3 Här får ni en bild på min man eftersom jag har bildbrist.Han är så snygg så jag smälter :') 

 

 

hej hej

Hej ledsen för att jag inte har bloggat något sen i Torsdags men jag är ju i Stockholm så jag har inte hunnit som jag sa att jag skulle göra men iallafall imorgon ska vi åka in till stan och kolla lite i affärer osv.Jag ska köpa ett par shorts och kolla efter 2 presenter till Famke och Elin dom har fyllt år och jag har inte köpt något till dom för jag tänkte att det finns mer och köpa i Stockholm än där jag bor hahah vi har inte ens ett köpcenter så ah ni förstår kanske..
 
  
 Några bilder från idag..

Stockholm

Håller på och packar till Stockholm eftersom jag ska dit imorgon, kommer vara där i 2 veckor och under dom 2 veckorna så kommer inte uppdateringen bli bäst men jag kommer att blogga såklart lite då och då när jag har tid bara så ni vet.Sen så känner jag att jag inte vill ha någon bloggpaus eftersom att jag har haft det rätt så mycket dom senaste månaderna eller ah typ 3 gånger kanske haha ;D !!

World war Z

Efter 8 månaders väntan har jag äntligen fått sett World War Z, enligt mig så är det seriöst den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv.Tyckte filmen var gjord på ett jätte bra sätt och handligen i filmen var också jätte bra, den var seriöst grym och har ett jätte bra slut och allt.Så det är en film man verkligen måste se! 
 

Hej

Ledsen för att jag inte har bloggat något tidigare idag men det har inte hänt så mycket så jag har inte haft något och blogga om.Jag har typ bara kollat på tv och massa filmer, packat till Stockholm och haft tråkigt.Så det var min dag lite kort, ska gå och äta något nu så bloggar mer sen.
 
 
 

Svar på kommentar

Fick en kommentar om jag kunde tipsa lite filmer och självklart kan jag göra det ,så här är mina absolut favorit filmer.Har en del faktis eftersom jag verkligen älskar och kolla på film :D Sen så finns det massor med andra filmer som jag gillar men då hade det blivit jätte mycket hahah..

grattis :D

Idag fyller famke 14 år så jag ska följa med hennes familj och äta på bryggan i Grebbestad lite senare idag runt 2 ungefär.Sen så ska jag åka med upp till tanum hem till dom och äta tårta osv.
 
En bild på Famke ~

7 Skönhetstips

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
 
2. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
3. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.
 
4. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
 
5. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.
 
6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.
 
7. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!
 
källa

hemma

Kom precis hem.Dagens blev inte riktigt som vi hade planerat men nästan hahah, när jag kom till Tanum så gick jag hem till Nadja och så gick vi tillsammans till konsum för vi skulle träffa Julia där och så kom hon inte så vi gick hem till henne istället för vi fick inte tag på henne på mobilen.Så ah när vi kom dit så var dörren olåst så vi typ knackade as länge sen så öppnade Nadja dörren och börja typ ropa Julia och massa hahah.Sen kom Julia ner och sa att hon inte orka följa med för hon hade typ varit i Norge tidigare så vi gick inte till Julia en stund och hade det lite roligt.
 
Sen så gick jag och Nadja till en pizzeria som hennes familj äger så vi gick dit och åt pizza och kollade på Family Guy just us two och hade det bra.Sen så blev det rätt så sent och vi var typ jäätte trötta så vi pallade inte gå till Grebbestad så jag tog bussen hem.. Lyckad dag haha. 

dagens planer

Tänkte berätta lite om Dagens Planer för er så ni vet varför jag inte kommer blogga så värst mycket.16:40 så ska jag ta bussen till Tanum för att träffa Nadja, och Julia tror jag, är inte säker men iallafall sen så ska vi gå och äta pizza och ha det lite mysigt hahah ;) Va ett bra tag sen vi gjorde någonting tillsammans så det ska bli kul.Sen så ska vi gå till Grebbestad och det kommer ta ungefär 2 år så ehm ah, sen i grebbestad ska vi typ äta glass elle nåt sånt och bara ha det allmänt kul.Så det kommer bli en good day idag :D!!
 
 

Dagens outfit

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg på Dagens Outfit innan jag ska kolla på Top Model som börjar om 2 minuter så här kommer en bild på Dagens Outfit, linnet är från GinaTricot och Leggingsen också.
 
 

lost

 Spenderar min kväll med att kolla på Säsong 2 av LOST, har sett alla säsonger tidigare så jag behöver inte börja med första säsongen, och eftersom jag personligen gillar säsong 2 mest så kör vi på den :D 
 
 
Ben och John ~

New in:

När vi var påväg hem från Göteborg så stannade vi förbi på TORP för jag behövde ballerina skor, så jag köpte ett par svarta ballerina skor från Din sko för 99:- Sen så köpte jag en blå bikini på H&M båda delarna var på rea så dom kostade 50:- styck och en sån där billig foundation för 69:- Skorna var tyvär inte med i bilden
 

American Idol next

Sitter framför tv:n och kollar på kvällens avsnitt av American Idol, såå bra :) Min favorit av alla domare är såklar Nicki Minaj älskar hennes sätt när hon pratar hahah.Imorgon kommer uppdateringen inte bli så värst bra eftersom att jag ska åka till Göteborg och lämna Moa så jag får blogga när jag har kommit hem.
 

Min dag

Hej ledsen för att jag inte har bloggat så mycket idag men som jag skrev tidigare så skulle ju Moa komma, sen så har vi varit med Emelie hela dan och så sover vi över med hihih.Hahah nej men ska nog sova klockan är snart 2 på natten, badass stay up all night.Hahah bloggar mer imorgon, puss :*
 

fredag :)

GodMorgon! Vaknade nyss sitter just nu och kollar på Hell's Kitchen så bra :) Mamma och mina bröder är påväg till Göteborg för att hämta Moa, hahah jag orka inte gå upp så jag följde inte med dom åkte typ 10 på morgonen eller nåt sånt.Sen när Moa kommer så ska vi nog gå ner och äta glass med Emelie på bryggan.

Headern

  
Förnyade min header  precis eller jag ändrade fotona i den, jag kände att dom var rätt så gamla nästan 1 år och jag har liksom inte ens svart hår längre så ah.. Men blev iallafall nöjd så det är ju bra :D!!

Tips

Här kommer ett sjukt grymt tips, förvandla en gammal tråkig tshirt till en jätte fin klänning hur enkelt som helst.Istället för att slänga en gammal tshirt som du typ aldrig har använt så kan du göra om den till värsta snygga klänning sen om man vill så kan man ju till och med sy fast det så :D Snyggt va ?

 

 Grymt fint :D !!

television

Kom hem för ungefär 2 timmar och lagom till Project Runway, typ mitt favorit program så det var bra.Sen efter det så började Top Model som är också typ är mitt favorit program ligger på fjärde plats ungefär ;D Älskar när alla tjejer bråkar och pratar skit om varandra och sen får dom reda på det osv hahah så underhållande. #Love life..

Klockan är 07:34

God Morgon alla fina :D!!

 

Någon random bild~

independence day

Sitter och kollar på en gammal men riktigt bra film.Vi pratar såklart om independence day, en av mina favorit filmer.Det är en sån här jordens undergång film, samma skapare som gjorde the day after tomorrow och 2012 så han är riktigt bra på och göra filmer enligt mig :) Sen så är ju också Will Smith med i filmen, hahah älskar när han går i öknen med en död alien och klagar hela tiden om saker han kunde ha gjort istället ;D

7 - Två saker jag längtar efter.

1. Cassandra 12 Juli och 2. Bruno Mars 3 November Hihih :D
 
Cassandra och Jag förra sommaren :D 
 

spotify '-'

Håller på och rensar mina spotify listor till typ 10 stycken kanske, har typ en miljon så ah.Har kännt nu ett tag att det skulle behövas hahah.Imorgon är det sista dagen på kulturplaneten så vi ska gå ut och äta mat vid 2 tiden med alla i gruppen, så det ska bli kul.Men ska fortsätta med mitt nu så jag får blogga mer senare.
 
Bild i repris..
 

Svaren från Frågestunden Del 2

Nu kör vi del 2, svaren från frågestunden.Hihihi
 
Finaste kompisarna?
Svar:  Alla är fina på sitt sätt.
 
Favorit bok?
Svar: Asså jag läser typ aldrig men det får nog bli Anne Franks dagbok för det är en av väldigt få böcker som jag har läst och faktis gillat.
 
Några planer i sommar?
Svar: Stockholm och träffa Cassandra, Liseberg, GrönaLund tror jag det blir, äta glass osv.
 
Drömyrke?
Svar:  Jätte känd fotograf som tar kort på kändisar, helst as snygga kill kändisar med abs och utan tröja då såklart <3 Hihihihih.
 
Vad får dig att må bra?
Svar:  Mina kompisar, familjen och godis
 
Vad har du för intressen?
Svar:  Fota, blogga, kompisar, mobilen, film.
 
Planer för framtiden?
 Svar:  Vet faktis inte men helst så vill jag ju vara rik och bo utomlands, ni vet som alla andra typ vill..
 
Blir du lätt brun på sommaren ?
 Svar:  Nej :'(
 
Vilka personer saknar du? (Kompisar)
Svar:  Cassandra, Elin, Nadja, Julia, Amanda, Sofie och några till.
 
 Vem/vilka vill du träffa? (Kompisar)
Svar: Typ alla personer som jag saknar..
 
Någon bild på min data..
 

Hihih

 
Såhär blev det efter vi hade tejpat , målat och dragit bort tejpen (y)
 

Street Art

Är just nu i ungdomens hus och håller på och täjpa massa ord på väggen, för att sen måla svart över det och sen dra bort tejpen.Så det kommer bli jätte snyggt, laddar upp en bild när de är klart. HIHI

 

Sex and the city

Sitter just nu framför tv:n och myser med lite choklad och vattenmelon och kollar på säsong 2 av Sex and the city, såå bra.Älskar alla citat som dom säger typ hela tiden hahah ;D
 


Svaren från Frågestunden Del 1

Hej jag tänkte dra igång svaren från frågestunden eller åtminstonde del 1 så man kan fortfarande fråga en massa frågor.Jag har beslutat att frågestunden är helt över på Söndag :) Länk till frågestunden.
 
 Favorit affär ?
Svar:  H&M , GinaTricot, NewYorker
 
 Bästavänner?
Svar:  Asså alla mina kompisar är typ mina bästa kompisar men här är några, Cassandra, Famke, Nadja, Elin, Amanda och några till Hahah jag kan inte bestäma mig för typ 3 så ah ;D
 
Vad har du för Kamera ?
Svar:  Jag har en Canon Eos 1100D
 
Har du någon gång gått på nån konsert ?
Svar:  Ah det har jag faktis, Lady Gaga, Linkin Park och Nicki Minaj och så ska jag se Bruno Mars nu i November.Sen så har jag sett några svenska kändisar också
 
Vad har du för någon mobil ?
Svar:  Jag har en iPhone 4s
 
Hur gammal är du ?
Svar:  Jag är född 2 oktober 1999, så jag ska fylla 14 år nu till höst
 
Favorit mat?
Svar:  Tacos, Ungspannkaka
 
Din absoluta favorit låt?
Svar:  Avicii - Wake Me Up är ju riktigt bra ;D
 
vilka bloggar läser du? :)
Svar:  Mina kompisars, folk i min skola, Keela & Caty's, Juliahofsweden.
 
Vilka länder har du varit i ? :)
Svar:  Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, Spanien och Sverige ;D
 
Har du någon kändiscrush?
Svar:  Jo fan, Mario Lopez, David Beckham, Ian Somerhalder, Ryan Reynolds & Justin Bieber ♥
 
Din idol?
Svar:  Nicki Minaj <3
 
Har du någon förebild?
Svar: Det får nog också bli Nicki Minaj :D
 
Drömresa?
Svar:  Jag skulle jätte gärna vilja åka till Florida, Miami det är så himla fint där stranden, värmen, alla roliga saker man kan hitta på åhh värsta drömresan <3
 
Svaren från Frågestunden Del 2 kommer upp på bloggen på Onsdag :)
 

Sommar

Dagens Inspo
 

Koster

Hej ledsen att jag inte bloggade något igår men jag var på koster hela dagen det var faktis rätt så kul förutom att det blåste jätte mycket i slutet när vi väntade på att båten skulle komma.Sen så hann jag inte blogga igår när jag kom hem, för det var rätt så sent runt 9, 10 typ och då så grilla vi korv så det blev ingen tid över.

 

En bild från koster


RSS 2.0