Ben & Jerry's

Var precis i affären och köpte Ben & Jerry's clever cookies så sjukt god älskar när man hittar dom små kakorna i glassen<3 Den ligger på plats 2 bland mina favorit smaker bland Ben & Jerry's, för min favorit är phish food men dom har inte den här i tanum så det suger, Tycker att dom borde ha alla smaker här skulle vara så nice:D

I bilen

Ledsen att jag bara blogga en gång igår men internetet var fett segt osv så jag kunde inte.Jag började faktis på ett inlägg men sen när jag skulle publicera det så gick det inte eller alltså internetet var för segt, men iallafall är påväg hem just nu från göteborg har precis fått min mat från mcdonalds så jag får blogga mer sen.
 
En random bild som inte hör till texten....

Godis♡

Glas Påsk alla fina! Så vad händer idag? Själv ska jag grilla korv och spela fotboll med mina lillebröder, sen vid 4 ungefär så ska vi äta massa godis oh sånt så det skaa bli kul ska snart gå ner och kolla på en film finns inte så mycket annat och göra för tillfället, så jag får blogga mer sen och hoppas att ni får en bra dag:D
 

Glad Påsk:*


I Get That a Lot

Håller på och kollar på I Get That a Lot ett av mina favoritprogram, så himla roligt! Det är såhära en kändis som ska låtsas var tex servitris oh sånt, och det är as roligt och se hur alla omkring reagerar hahaha så om ni inte har sett det så tycker jag att ni ska göra det! Men aja ha en trevligt kväll elr nåt sånt så bloggar jag mer imorgon. 

John Tucker Must Die

Håller just nu på och kollar på John Tucker Must Die älskar den filmen så sjukt rolig finns på Swefilmer för er som vill se den! Om ungefär en halv timme så kommer mamma hem och så ska vi packa dom sista sakerna och så åker vi till Göteborg kommer bli såå roligt, längtar! Men ska fortsätta kolla på filmen nu.
 

Fredag idag!!


Vrf jag inte har bloggat så mycket det senaste..

Kännde att jag inte orka förklara varför jag inte har bloggat så mycket det senaste, så jag gjorde en videoblogg istället.Går så mycket snabbare och lättare att videoblogga tycker jag men aja här är den.
 

Intressant inlägg..

Äntligen har lovet börjat kommer vara ledig i 10 dagar så skönt, och vad gör jag nu? Jo spelar sims ofc himla roligt faktis, va en period då jag spela jätte mycket sims men sen så slutade jag eftersom jag tyckte att det börja bli rätt så tråkigt men nu har jag börjat gilla det igen men aja ska fortsätta spela nu<33

1 dag kvar:D

Bara en dag kvar i skolan sen är det påsklov, längtar så sjukt mycket:D Ska till min moster på Fredag med min mamma och mina bröder vi ska stanna där tills söndag så vi är alltså där på påsk.Sen imorgon har vi det där provet, hoppas jag klarar det men ska träna lite på det nu så jag får blogga mer sen.
 
En bild från i somaras..

walking dead jaaoo

Kom precis hem till Amanda, vi sitter båda och kollar på Walking Dead kul kul jag håller på och kollar på det senaste avsnittet och Amanda kollar på något annat avsnitt.Men aja ska fortsätta kolla nu så jag får bloggar mer när jag har kommit hem om jag hinner för ska träna till SO-provet också som vi har på Torsdag.

skola idag...

God morgon sunshine´s vaknade precis, skola idag jätte kul vaknade lite tidigare idag så jag skulle hinna med och blogga.Ska snart gå och ducha sen efter det så ska jag gå och äta frukost och kolla på Family Guy(y).Sen vid 8 ungefär så kommer Famke och så går vi tillsammans till skolan, har matte fösta lektionen idag jätte kul haha nejmen får blogga mer sen i skolan eller efter när jag har kommit hem.
 

fitness


mys!

Ska efter detta inlägg sätta mig och kolla på 2 filmer med mamma och äta godis, filmerna är i don't know how she does it och bridesmaids.Har sett båda filmerna tidigare men dom är ju så bra så det gör inget om man kollar på dom fler än 1 gång.Men iallafall det är vad jag ska göra nu, sen svaren till frågestunden kommer till veckan.
 

En helt vanlig tjejkväll

Ledsen att jag inte laddade upp frågestunds videobloggen igår men jag hade massor med annat och göra, jag sov ju över med Famke och Nadja.Vi hade jätte kul kunde fan inte andas så mycket jag skratta hahaha, sen varje gång jag brukar sova över med någon så brukar jag filma och sen klippa ihop funny moments under kvällen.
 
Här är gårdagens funny moments xD

God Morgon

God Morgon, vaknade precis gick upp tog fram datorn och här sitter jag nu och bloggar eller nåt sånt.Ska snart gå ner och äta frukost sen blir det väl och kolla om det finns något bra på tv:n om ungefär 6 timmar ska jag gå till Famke och ha en sleepover, längtar så mycket kommer bli grymt!

God Natt babes:*

Sista inlägget för idag, here we go.Har igentligen inget att blogga om, ville bara blogga så ni visste att jag levde typ.. så nu vet ni det;D Ska snart kolla på en film sen efter det så blir det väl att sova är skit trött.Vet inte varför jag ska kolla på en film om jag är trött men aja bloggar mer imorgon bye bye.
 

miley cyrus<3

 

fixar

Håller på och fixar med svaren från frågestunds videobloggen kommer antagligen ut på bloggen imorgon kväll eller nåt sånt.Ville bara säga det så ni inte tror att jag har glömt bort det och sen så kommer den aldrig upp på bloggen, men ska fortsätta med och redigera videon nu.
 
 

FREDAG:D

Fredag idag då, känns bra:D Ska bli såå kul imorgon ska sova över med Famke och Nadja, längtar.Idag ska jag mest ta det lugnt kolla på någon film eller nåt sånt.Ska snart gå ner och kolla på Family Guy som börjar kl:7 så det är ju grymt, alltså att Family Guy börjar;) Haha nej men ska gå ner nu, så jag får blogga mer sen.
 
En fin bild på Nadja och mig<3
 

It's friday!

 

kollar på white chicks

Sitter med lillebrorsan och kollar på white chicks, sjukt bra film va ett tag sen jag såg den.Hahah det är så roligt när dom ska prata med någon för första gången som utklädda tjejer och pratar som killar, dog lite smått när jag såg det första gången.Hahaha nejmen ska fortsätta kolla på den nu.

SWAG!

HAHAHAHA vah typ 4 år på bilden HAHAHA jag dör, vad har jag på mig xD
 

Dagens mest spelade låtar!

 

Forever alone

Sitter forever alone och lyssnar på skit hög musik och tar massa ego pics, vilket liv<3
 

 

vinnaren!!:D

Vinnaren i Gissa Kändisen blev Amanda som svarade Selena Gomes,Nicki Minaj,Katy Perry och Taylor Swift, och därför får hon en länkning till hennes blogg.Klicka HÄÄÄR för att komma till henns blogg!
 
Den riktiga bilden!

Hemma(y)

Kom precis hem från skolan, inga läxor idag skönt för vi har typ haft läxa varje dag den här veckan sen imorgon är det fredag asså shit vad den här veckan har gått snabbt.Sen på lördag ska jag sova över med famke så det ska bli kul, va ett tag sen vi sovde över.Men ska sätta mig och kolla lite på tv nu så bloggar mer sen.
 

Gissa kändisarna?

Tänkte börja med en sån här"gissa kändisen?"för att jag ska ha något att blogga om när jag inte har det, kommer lägga ut en sån här lite då och då.Kanske 1,2 gånger i veckan.Men iallafall här kommer dagen gissa kändis, kommentera vilken(vilka)kändisar du tror det är och du får en länkning till din blogg, lycka till:D
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
 

portkod 1321

Sitter forever alone i mitt rum och kollar på Portkod 1321 och dricker varm choklad, helt okej faktis..Ska snart göra min matte läxa som vi har tills imorgon sen efter det så blir det väl att gå bort till affären med mamma och handla mat osv.Sen på Fredag elt Lördag så lovar att det kommer komma upp en videblogg där jag svarar på frågorna från frågestunden och den här gången lovar jag att jag kommer göra det(y).

i skooolan (y)

Ledsen för att jag inte bloggade så mycket igår men efter skolan så hade jag Drama och när jag var i skolan så tränade jag på NO provet på alla raster, good news jag klarade provet:D Men iallafall sen efter jag hade varit på Dramat så gjorde jag min Matte läxa och sen så blev det typ ingen tid över för att blogga så ah men ska in på svenskan nu så bloggar mer efter skolan.
 

Like a Baws!

Hahaha hittade den här bilden på Facebook precis håller på och skrattar ihjäl mig haha omg xD
 

fan vare blåser

Asså shit vad det ska blåsa känns fan som hela huset ska flygga iväg:O Bli fan rädd de har typ blåst i 3,4 timmar sjukt, vi får hoppas att det har slutat blåsa sen när jag ska gå och lägga mig för orkar seriöst inte ligga och höra när det blåser sjukt jobbigt.Men iaf ha en underbar kväll elr nåt sånt så bloggar jag mer imorgon.
 

respekt<3

Hittade det här på Facebook...Binti Jua är en låglandgorilla i Brookfield Zoo. Binti är mest känd för en incident som inträffade den 16:e augusti 1996, när hon var 8 år gammal.

En treårig pojke klättrade in i hennes inhägnad på zoo't och föll 5 meter rakt ner i betongen nedanför. Detta
resulterade i att han blev medvetslös med ett stort blödande sår på sidan av ansiktet.

Biti gick upp till pojkens sida medans de hjälplösa åskådarna skrek i tron att gorillan skulle skada pojken. En annan större gorilla närmade sig också men Binti vrålade för att hålla denne på avstånd.

Binti plockade upp pojken, höll honom som en nyfödd med sin högra arm och klappade honom försiktigt på ryggen. Sedan bar hon honom 18 meter till inhägnadens dörr och överlämnade honom till zoo-personalen. 
Pojken spenderade 4 dagar på sjukhus men återhämtade sig helt.Respekt<33
 
 

Swefilmer

Gick in på Swefilmer precis för att kolla på någon bra film och så märkte jag att dom hade ändrat deras design där, har inte varit inne där på kanske 1 vecka eller nåt sånt så jag vet inte när dom ändrade det.Men det var iallafall rätt så snyggt(y) Det var väl på tiden för dom har ju haft samma design väldigt länge nu.
 
 

älskar att plugga....

Sitter och tränar inför provet som vi har imorgon just nu, kul kul(y) Det är så hära NO prov och vi ska kunna om grundämnen osv.Igentligen vet jag inte varför jag bloggar händer inte så mycket kände bara för ett inlägg just nu haha;D Nejmen ska fortsätta träna till provet nu, kommer nog inte bli så många mer inlägg idag för ska träna,träna och mer träna eller nåt sånt så bloggar mer sen innan jag lägger mig:D

Någon Random söt bild som jag hade på min data<3

in the school

Sitter i skolan just nu och har rast, ska snart ha gympa om en halv timme ungefär.Sen efter skolan ska jag träna på provet som vi har imorgon, hoppas jag klarar det men det skit svårt eller jag kan det mesta men jag har bara några saker kvar och träna på.Men ska snart gå till gympan så bloggar mer sen.
 

Faan...

 

snabbt inlägg∞

Vaknade för 1 timme sen ungefär gick upp och åt frukost sen så satte jag på LOST,  har nämligen börjat om på säsong 5 för har typ inget och göra idag så ah.Sen imorgon är det skola jätte kul haha nej men ska fortsätta kolla på LOST nu för 1 säsong är typ 8-19 timmar så jag få bloggar mer sen."Bilden är från i somras"
 
 

pluggar

Håller på och tränar till NO provet som vi har på Tisdag eller det är ett omprov, för som jag skrev i ett annat inlägg så var det bara 1 i klassen som klarade provet så vi andra är tvugna att göra om det.Asså det är skit svårt, fattar typ ingenting men ska iallafall försöka för vill jätte gärna klara provet.
 

Hunger Games

 Spenderar min kväll framför tv:n och kollar på Hunger Games och käkar popcorn.Himla bra film faktis va ett tag sen jag såg den fast nu när jag tänker efter så är den ju väldigt lång också, typ 2 timmar eller nåt.Sen så ville jag också tacka för alla kommentarer som jag har fått idag, blir så himla glad när jag läser dom:)
 

Sandy top

Gick precis in på GinaTricot's hemsida och kolla lite och så hittade jag en skit snygg tröja för 199:- vill ha den enormt mycket, fanns massor av olika färger också.För att komma till tröjan klicka HÄÄÄR!!
 

Dagens outfit

Tröja:KappAhl / Jeans:GinaTricot / Armband:Har jag fått 

Frågestund!

Tänkte köra på en Frågestund tills Fredag så Fråga vad ni vill, för ni har bara 7 dagar på er:)
 

God morgon

God morgon sunshine´s, sovit gott? Det har jag iallafall somnade runt 1 igår och vaknade för typ 20 minuter sen elr nåt sånt, så vad händer idag? Inte mycket här ska bara vara hemma och ta det lugnt min kusin moa skulle på rikigt komma men min mamma skulle jobba så hon kunde inte hämta henne igår så ah;'( Men ska snart gå och äta frukost och kolla lite på the vampire diaries så bloggar mer sen(y).

God Natt babes:*

Känner att jag riktigt har kommit igång med bloggandet idag, vi får bara hoppas att det blir lika bra uppdatering som det har varit idag, imorgon men det blir det säkert;D Har precis kollat klart på Bridget Jones dagbok himla bra film så om ni inte har sett den så tipsar jag den nu.Men ska snart lägga mig så bloggar mer imorgon.
 

Ben&Jerry's

Shit vad jag blev sugen på Ben&Jerry's helt plötsligt, bra att man kommer på det nu ni vet då alla affärer osv är stängt blir väl att jag får köpe imorgon istället.Min favorit är chocolate fudge brownie, vilket är eran?
 

Hahaha biff?

 

Kollar på Mean Girls(y)

 Kollar på Mean Girls, kände att det var ett tag sen jag såg den filmen så varför inte göra det idag när det är Fredag och allt.Sen så är den ju himla bra också kommer ihåg för typ 2 år sen eller nåt då jag såg den typ hela tiden, när den var slut så satte jag på den igen hahaha kolla på den typ 5 gånger om dan xD

Inspo

Här hittade jag bilden:http://moufieeh.blogg.se/

ny design

Som ni ser så har jag fått en ny header+design men den är bara tillfällig tills jag får en ny fast jag kommer nog ha den här ett tag som man kan väl säga att det är min nya design;) För jag kände att jag orka seriöst inte ha min gamla design så ah, men ska snart kolla på en film så får blogga mer sen.
 

chillar(y)

Sitter och lyssnar på Musik och chillar ska snart träna på Engelska provet som vi har imorgon, sen så har vi NO prov nästa vecka för jag klara inte provet sist gång vi gjorde det eller alltså ingen gjorde det i vår klass bara 1 så det känns ju bra haha xD Men ska fortsätta och göra ingenting och så får jag blogga mer imorgon chao.
 
 

Twilight Parodi

Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar men har haft jätte mycket oh göra, så jag har helt enkelt glömt bort och blogga.Sen så gillar jag inte min header och har ingen inspiration så jag kan inte göra en ny header, men lovar att jag har en ny header i april:)Men ief igår så sov jag över med Elin och Amanda och så gjorde vi en Twilight Parodi, jag är inte med i den för jag filmade och redigera och allt, för vi har nämligen bestämt oss för att göra videobloggar osv och lägga upp på YouTube men hur som helt här är videon som vi gjorde(y)
  

God Natt

Vet inte precis när det där videoinlägget kommer ut på bloggen men någon gång den här veckan skulle jag tro för sen blir det väl typ försent;) Sen imorgon kommer jag inte blogga så mycket kanske 1,2 inlägg eller nåt för kommer ha rätt så mycket och göra så ni vet.Men ska sova nu så hörs imorgon, God Natt.
 
 

wanties

Var precis inne på Fokiwa, för har inte varit inne där på ett tag så jag tänkte kolla om det har kommit några nya kläder osv.Och så hittade jag massor av saker som jag ville ha typ allt.Asså det är inte första gången jag är inne på Fokiwa fast det kanske ni har förståt men iellefall så jag tänkte varför inte göra ett sånt här wanties inlägg då man lägger upp bilder på saker man vill ha från någon sida eller irl osv.
 

angående videoinlägget(y)

Sitter i skolan just nu och har No, kul kul(y) Haha nej men tänkte bara säga att jag tror att det kommer ett videoinlägg sen efter skolan om vad jag har köpt på Ullared osv för jag sa ju det i Torsdags tror jag.Men det är inte säkert kanske 70% eller nåt, annars så kommer det en imorgon istället.

Grattis

Grattis till Robin som vann Melodifestivalen 2013!!! Själv så ville jag att Anton eller Yohio skulle vinna, men tyckte att Robin's låt var grym med:D Hoppas att han vinner hela Eurovisionen nu också!!
 
 

home

Tänkte lägga upp den här videon.Det är en video där en pappa och hans dotter sjunger home, tycker fan att dom gör den bättre en orginalet.Sen så är den lilla tjejen så otroligt söt, dör typ lite smått när jag ser henne så jävla gullig.Så om ni inte har sett den här videon så tycker jag absolut att ni ska göra det.
  

Hahaha så jag...


God Natt

Har precis kollat på resident evil retribution med pappa, sjukt bra film har sett den typ 5,6 gånger tidigare.Så om ni inte har sett den så tycker jag seriöst att ni ska göra det men iellefall ska snart lägga mig och sova ska bara kolla lite snabbt på läxan som vi har tills imorgon och Facebook.
 

Nytt iPhone skal

Mitt nya iPhone skal<3
 

videoblogg på söndag eller måndag.

Kom hem för typ 3 timmar sen eller nåt sånt, fick sluta 10,15 minuter tidigare idag eftersom vi har hade spanska prov.Sen så skrev jag igår att jag skulle blogga i skolan men jag hann tyvär inte det eftersom jag satt och tränade inför provet på rasterna så ah.Sen på söndag eller måndag så kommer det en videoblogg där jag visar sakerna jag köpte på ullared, och varför just då jo för jag är hos min pappa just nu och alla saker är hemma hos min mamma som jag köpte på Ullared.Men ska träna på engelska läxan nu så blogger mer sen.
 
 

ullared

Hur har eran dag varit?, själv har min dag varit jätte bra, hittade massa på Ullared kommer bilder imorgon eller så kommer det en videoblogg har inte rikitgt bestämt mig en.Men iellefall imorgon har vi spanska prov kan typ ingenting så det känns bra men ska träna lite nu så bloggar imorgon i skolan.
 
 

ullared imorgon<3

Ska snart lägga mig och sova ska upp kl:5 imorgon för ska som sagt till Ullared.Har precis kollar klart på Breaking Dawn - part 2, älskar den filmen<3 Sen idag i skolan så hade vi prov, NO och det gick seriöst skit dåligt jag tränade fan på fel saker så det känns ju bra satt i 5 timmar igår och tränade och så var det typ 12 frågor elr nåt och så fanns det typ 3 frågor som jag kände att jag kunde.Så ah love life<3 Vacker bild, already know;)
 

prov imorgon, love life<3

Hej ledsen att jag inte har bloggat så mycket idag men när jag kom hem från skolan så tränade jag inför provet som jag har imorgon så det är vad jag har gjort dom 4 senaste timmarna ungefär sen efter det så kollade jag på Hunger Games, älskar den filmen.Men ief ska snart lägga mig och sova så jag får blogga mer imorgon.
 

IJustWantToBeCool

Sitter och kollar på IJustWantToBeCool, dom är typ världens roligaste dör fan av skratt.Om ni inte har sett dom så tycker jag fan att ni ska göra det för jag svär dom är bäst.Hahaha älskar gräs videon.Dog typ av skratt när han  säger"det var mina vänner, du mörda mina vänner"hahaha OMG xD!!
  

Walking Dead

Hallo! Just nu så kollar jag på Walking Dead säsong 3, favoritserien älskar den sjukt mycket:) Sen ska jag träna lite inför spanska provet som vi har på torsdag för kommer inte kunna träna på onsdag för ska nämligen till Ullared då så ah.Men ska fortsätta kolla på walking dead nu så får blogga mer sen.
 

min bakgrund:)

Tänkte bara visa min fina bakgrundsbild, så het<3
 

foton

Ska snart lägga mig är typ as trött, det har varit grymt kul ikväll vi har haft jätte roligt och så har vi gjort massa videos och tagit massor av kort.Sen för 2 timmar sen elr nåt så klädde vi ut oss till deena,snooki,ronnie och pauly d från jersey shore haha vi hade typ massa brunkräm osv.Men ief jag tänkte ladda upp några bilder från ikväll fast det kommer mer imorgon"kanske"för har några bilder på mobilen också som jag vill ladda upp.
 
 
 
 

Just nu:

Vaknade för typ 4 timmar sen eller nåt av att min lillebror sitter i min säng och slår mig, känns bra;) Sitter just nu och spelar Roaller coster tycon eller vad det nu heter men det är iellefall fett roligt man bygger typ sin egen nöjespark.Ska snart gå bort till affären och köpa massa godis till ikväll.Sen vid 3 så kommer famke till mig.
 

Hallo!


God Natt

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på en film och sen sova ofc haha är inte ens trött men har en sån jävla huvudvärk så ah.Sen imorgon ska ju som sagt Famke,Julia och Nadja komma till mig och sova över så vi ska kolla på film, göra en harlem shake video, lana osv.Men bloggar mer imorgon för orkar typ inte skriva mer nu.
 

fredag!

Fredag idag grymt! Vi fick som sagt våra macbooks idag så jag kommer blogga massor den här helgen och framöver:) Kollar på 2012 just nu himla bra film sen imorgon så ska nadja,julia och famke sova över hos mig så det ska blir roligt vi ska göra en harlem shake video haha älskar harlem shake, typ nya gangnam style;) Så om den blir bra så kommer jag ladda upp den på bloggen på söndag eller imorgon.
 

Min nya header

Jag vet att jag har haft den här headern förut men kände att jag inte klara av att blogga med min förra header, tyckte nämligen inte om det speciellt mycket.Så jag får ha den här tills jag gör en ny hoppas det är okej.Sen idag i skolan så fick vi våra macbooks så nu kommer det massa videoinlägg:)!!

RSS 2.0