Showbiz

Har showbiz just nu slutar om 1 timme ungefär, ska hem och jobba lite i so:n eftersom vi har haft halvdag med showbizen idag så jag missade so:n.Fredag imorgon så skönt, ska till min pappa efter skolan och vara där i helgen, jätte mysigt, godis och film :D!! Men ska fortsätta med det jag gjorde innan, så jag får blogga mer sen.
 

Måndag morgon

God morgon! Måndag idag ska om 20 minuter ungefär gå ner till bussen för att åka till skolan.Sen efter skolan ska Emelie sova över hos mig eftersom vi ska till Ullared imorgon, åhh jag är så sjukt taggad.Kommer bilder på onsdag eller torsdag på det jag köpte.
 

What To Expect

Kollar just nu på What To Expect, va ett bra tag sen jag såg den så jag kände why not liksom den är ju så rolig.Så om ni inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det.Blir väl att kolla på Solsidan också sen vid 8 så det är mycket tv ikväll, kommer nog inte bli något mer bloggande för dagen så buenas noches amigos :*

Boktips♡

Tänkte att jag skulle tipsa om två böcker som jag just nu läser, tänkte först bara tipsa om en bok men båda är såå bra så det fick bli båda två.Hur som helst den första boken heter Bridget Jones the edge of reason, finns på film också som vissa av er kanske redan vet.Jag läser boken på engelska eftersom jag tidigare hade sett filmen på engelska så jag tänkte att boken skulle vara bättre och lättare att förstå om den också var på engelska.Den andra boken heter Hungerspelen, jag tror nog att nästan alla vet vilken bok det är eller åtminstone filmversionen The Hunger Games.Boken jag läser är på svenska, anledningen att jag inte läser den på engelska är för att jag kan tänka mig att Hunger Games skulle kunna bli en bra översättning till svenska, medans Bridget Jones boken inte skulle kunna bli en sån bra översättning till svenska om ni förstår vad jag menar.

Ullared

Har typ inte gjort någonting idag, har mest tagit det lugnt och jobbat i matten.Ska nu på Tisdag om det inte är massa snö åka till Ullared med mamma, Emelie och kanske min moster och julhandla, ni vet köpa massa julklappar oh sånt hihih är jätte glad över att det snart är jul.Imorgon är det exakt en månad kvar, åhh så himla kul! :D 
 

Film time


Läxor

Kom precis hem från skolan ska snart sätta mig och göra lite läxor, sen så blir det väl att kolla på någon film tills mamma kommer hem.Emelie ska också komma sen vid den tiden som mamma kommer, runt 6 ungefär.

Stenseriös bild osv.

Fredag

God morgon! Fredag idag känns hur bra som helst, ska ikväll kolla på någon film men mamma och äta godis.Emelie skulle kanske sova över med.Men hur som helst sitter på bussen just nu påväg mot skolan, rätt så bra dag kommer det nog bli ändå eftersom vi bara har mentorstid och so som lektioner idag(y).


Hunger Games

 
Va på bio igår kväll och kollade på Hunger Games: Catching Fire med Amanda, Max, Ebba, Julia och Famke.Och asså jag svär den var så sjukt bra, bättre än den första filmen eller alltså den första filmen var ju också bra men tvåan var seriöst sjukt grym.Så det är ett måste för alla ni som inte har sett den.
 

Nejmen hallå där

Hejhej! Tänkte att jag skulle börja blogga dagligen igen, känner att jag har mer tid nu.No provet är över, spanska provet är över och så har vi bara matte provet nästa vecka och so provet om typ 3 veckor eller nåt sånt men det kommer säker bli bra.Poängen är att jag har lite mer kontroll över allt så jag hinner göra andra grejer också som tex att blogga.Men hur som helst ville bra säga det så ni vet hur det kommer bli osv.Fin bild, ah ja vet.
 

God Morgon

Håller just nu på och pluggar till no provet, och så har jag matte läxa också som jag måste göra idag så det kommer bli rätt så mycket.Ska vid 6 tiden åka till mamma och vara där, så då blir det väl att äta Ben&Jerry's cookie dough och kolla på The Walking Dead säsong 3 eftersom hon inte har sett klart på den säsongen.


Just nu



Cloudy with a chance of meatballs 2

Ska gå på bio imorgon klockan 14:30 med min lillebror och kolla på Det regnar köttbullar 2, tyckte faktis att 1:an var riktigt bra så why not liksom.Annars så kommer det väll mest bli träning till no provet som jag har på tisdag, jätte kul och sitta och träna no när man har helg men vad ska man göra åt den saken det är ju liksom prov.

Prov och läxor

Slutar om 50 minuter typ, tar bussen hem och gör mina läxor+tränar till NO provet som jag har på tisdag.Fredag imorgon, ska inte göra något speciellt i helgen ska mest träna till provet så jag kommer inte ha så mycket intressant att blogga om.


Skolan✰

Hej ledsen för att uppdateringen inte har varit så bra det senaste men det har varit väldigt mycket i skolan det senaste, prov och läxor.Men jag ska försöka att hinna med bloggandet också, men nu vet ni varför iallafall.Ska idag efter skolan göra lite läxor och träna till NO provet som vi har nästa vecka så det kommer bli rätt så fullt upp då.Sen så kommer det att komma upp en ny header+design på bloggen om 2 till 3 veckor ungefär.
 

Ikea

HejHej! Kom precis hem efter att ha varit på IKEA i 4 timmar, jag köpte lite nya möbler till mitt nya rum.Det fick idag bli ett skrivbord, en datastol och en bohylla, jätte nöjd! Så efter vi har ätit mat så blir det att sätta ihop allt.
 

Avicii ◢ ◤

Åhh längtar så sjukt mycket tills den 1 Mars, ska se AVICII då med Cassandra<3
 

Bruno Mars

Är såå sjukt trött efter kvällen igår la mig runt 12 och fick gå upp 5,6 imorse för jag skulle med mitt tåg.Men asså jag svär kvällen igår var bäst, vill bara tillbaka och lyssan på Brunos vackra röst.När han sa jag älskar dig på svenska, jag smälte sönder så sjukt gulligt.Åhh en av dom bästa kvällarna i mitt liv, kommer aldrig glömma<3
 

info

Hejhej alla fina! Funderar på en ny bloggdesign inte helt säkert än, har ju liksom inga bilder som jag kan ha i den så det får bli om någon månad isåfall.Men jag hade tänkt mig något lite mer juligt, så då blir det ju perfekt om den kommer upp på bloggen om en månad ungefär för då är det ju december och allt.
 
 

5 saker ni kanske inte visste om mig...


Bio

Sitter just nu på bussen, har varit på bio med Cassandra, Vanessa och Velma vi såg IRL.Filmen var väl helt okej, inte dålig och inte jätte bra tyckte själva filmen var bra men slutet var rätt så konstigt.
 

November


RSS 2.0