Drömresmål

London
 
Hur kul skulle det inte vara att åka till London, tänk allt kul man kan göra där! Shoppa, gå på Madame Tussauds, åka London Eye. Sen är det inte så långt här ifrån heller, så man slipper sitta flera timmar på ett flygplan vilket är ett plus för mig eftersom jag inte gillar att åka flygplan haha! 
 
USA
 
Någon annanstans som skulle vara jätte kul att åka till är USA. Det finns så många olika platser där som verkar vara helt fantastiska, New York, Los Angeles, Florida. Sen så är det billigt där också vilket är en fördel för shopping hihi!

Ny blogg

Allt är nu klart har bestämt mig för att byta blggportal till Nattstad, här kommer länken:
 
http://www.nattstad.se/nooralarsson http://www.nattstad.se/nooralarsson 

angående bloggningen

Ja vet att uppdateringen suger men internet hemma hos mamma är sämst så jag funderar på att ta en paus tills det ordnar upp sig med det. Det är liksom ingen idea att blogga två gånger i veckan och bara skriva"ledsen för att jag inte bloggade igår osv"jag ser liksom inte poängen i det inlägget, hoppas ni också gör det. Sen håller jag även på att tröttna på blogg.se, jag har bloggat här i över två år och det börjar bli gammalt så jag har tänkt på att byta bloggportal till nattstad tror jag. Har inte riktigt bestämt mig men vi får se vad det blir.
 

Lite om morgondagen

Ska snart sova har inget annat att göra så why not liksom haha. Tisdag imorgon vanliga lektioner till svenskan då vi ska bort och kolla på fotbolls turneringen i en timme ungefär mellan vår skolan och någon annan som jag inte kommer ihåg. Så det ska bli kul, själv ska jag ta lite bilder på matchen till skoltidningen som några i min skola precis har börjat med.

hej

Hej! Ledsen för världens dåligaste uppdatering den här veckan men jag har haft väldigt mycket att göra så jag har inte tänkt på att blogga. Men jag ska försöka bli bättre på det, sen har jag inte haft något speciellt kul att blogga om heller, har mest varit hemma och gjort läxor oh sånt.

Promenad

Kände att jag behövde komma ut och få lite frisk luft så jag tog en promenad i 30 minuter, jätte skönt verkligen! Hur som helst idag är det Lördag vilket innebär att jag får äta godis hihi mycket kärlek till det, mitt nyårslöfte är ju att bara äta godis på lördagar. Hittills har det faktis gått riktigt bra med inget godis på veckodagarna och söndagarna, men vi får väl se hur länge jag kan hålla ut haha!

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 

- Jag provade en massa nya Ben & Jerry's smaker, fikade på Starbucks.

 

Hur har ditt 2013 varit?

 

- Helt okej! Har haft ett bra år men 2014 ska bli bättre! 

 

Blev du kär i år?

 

- Faktis inte, eller jo kanske lite smått men inget större :')

 

 
 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

 

- 3 November, såg Bruno Mars då hur kul som helst!

 

Vad är din största framgång 2013?

 

- Haha vet ärligt talat inte.

 

Bästa köpet?

 

- Jag har köpt massa bra saker det här året.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

 

- I somras när jag var i Stockholm och på Ullared.

 

 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

 

- Många saker har gjort mig riktigt glad! :)

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

 

- Wake me up & Holy Grail.

 

Vem har du umgåtts mest med?

 

- Emelie, Amanda och Famke tror jag.

 


Har du haft ett förhållande under 2013?

 

- Nej...

 

 Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

 

- Mer möbler till mitt rum skulle ju inte sitta helt fel.

 

 
 

Vart reste du under 2013?

 

- Stockholm och läger haha :')

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

 

- Fick världens godaste frukost, massa presenter, tårta och bra sällskap! :)

 

De bästa nya människorna du träffade?

 

- Emelie helt klart! <3

 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

 

- Finns det alltid.

 

Vem saknade du?

 

- Cassandra tror jag, träffar ju inte henne så speciellt ofta! 

 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

 

- Gör det här året till det bästa! 


Bra dag


Första dagen i skolan efter jullovet avklarad, sen så är det bara imorgon och på fredag och så är det helg. Emelie följde med mig hem efter skolan idag haha vi hade jätte kul :') Sen vid 6,7 ungefär så skulle Emelie hem och jag skulle vid den tiden köpa pizza för mamma var på Ikea så dom åt där. Jätte gott var det i alla fall och så kollade jag på den där gamla serien som visades förr på tv under 2012 tror jag det var, Portkod 1321.

The Walking dead


Jag skulle ju sova över med Famke idag men det gick inga bussar så vi ska göra det nästa helg istället. Jag smsade Amanda och frågade om vi kunde göra något istället eftersom jag inte hade något att göra. Så jag gick hem till henne först eftersom hon skulle äta sen så gick vi och fika och nu så sitter vi hemma hos mig och kollar på The Walking Dead Säsong 2, så bra!

Film

Jag bloggade inte igår eftersom att jag inte gjorde någonting, jag var hemma hela dagen och kollade på massa filmer. Så jag kände att det inte var så intressant att läsa om sen så mådde jag inte bäst igår heller. Idag ska Famke sova över hos mig, vi ska fika och sen ikväll så blir det film mys!


Göteborg

Är påväg till Göteborg, Cassandra ska åka hem idag åh jag kommer sakna henne så mycket. Men vi ska träffas nästa månad igen så det är grymt. Men i alla fall när vi kommer fram till Göteborg så är det typ 3 timmar kvar till Cassandras tåg kommer, så vi ska först fika på starbucks sen så ska vi gå till nordstan och shoppa. Jag ska om jag hittar köpa navelpiercing och ett par jeans, lördagsgodis blir det nog också.


The Essential Collection

Äntligen har den kommit, Sex and the City - The Essential Collection. Jag har gått fram och tilbaka till brevlådan fyra gångar idag och på den fjärde gången så hade den kommit. Men då ska vi inte ens prata om hur många gånger jag har gått fram och tillbaka tidigare i veckan haha! Men är hur som helst jätte glad över att den har kommit, det kommer bli riktigt kul att kolla igenom alla säsonger vilket också är ett av mina nyårslöften.

Gott nytt år!

Bilder från igår.

RSS 2.0