Halloween

Glad Halloween på er! Vaknade för ett par timmar sen, åt frukost och sen så började jag göra i ordning mig osv.Ska sen vid 4,5 tiden äta pizza med Cassandra kommer bli jätte mysigt har inte ätit pizza på jätte länge, och ikväll så blir det att kolla på en skräckfilm the conjuring och äta massor med godis och chips.

Outfit

Tänkte tipsa om en sjukt mysig outfit för hösten/vintern, ett helt vanligt vitt linne, tjocktröja en scarf och ett par mysiga uggs.Jätte fin outfit+det är liksom standard kläder som nästan alla har hemma ;D !!

𝐹𝑖𝑘𝑎

Sitter just nu och fikar med Cassadra, kärleksmums och 2 liters fanta hahah så jävla kass.Jag kunde seriöst inte sluta skratta när Cassandra kom ut från Lidl med fantan hahah oherregud.
 

Just nu...

Sitter just nu framför tv:n och kollar på Catfish, ett av mina favorit program faktis älskar det.Har varit i Huddinge idag och shoppat hittade inte så speciellt mycket men lite blev det, tycker faktis inte att det finns så speciellt mycket fint ute i affärerna just nu men det kommer väl och går, ibland så finns det mycket fint och ibland inte.
 

Lazy day

 
Har inte gjort någonting idag, bara suttit inne och tagit det lugnt så det är därför uppdateringen inte har bilvit så bra har liksom inte haft något att blogga om.Men iallafall ska till stan imorgon med Cassandra och shoppa, behöver ett par nya jeans och en långärmad tröja så vi får se om det blir något.

New in

Här får ni en bild på det som jag köpte idag, allt är inte med på bilden jag köpte två andra tröjor också ett brunt linne från NewYorker och en helt vanlig vit tröja från H&M.
 
 Tröja H&M 149:- / Smink H&M 29:- / Remover H&M 29:- / Skalet Mobello 169:-

McDonalds

Sitter inne på McDonalds just nu och äter mat, har gått runt i Skärholmen i 1,5 timme ungefär så man blir ju hungrig.Har köpt en tröja hittills men ska kolla lite mer efter vi har ätit och då blir det nog något mer.Kommer lite bilder senare idag när jag har kommit hem till Cassandra.


Harry Potter

Eftersom Cassandra just nu är i skolan och jag sitter ensam hemma hos henne så hade jag tänkt och ha ett litet Harry Potter Marathon tills hon kommer hem.Eftersom jag känner att det var ett bra tag sen jag kollade på Harry Potter, 1 år sen ungefär så det skulle ju vara en rolig grej att göra.Vilken är din favorit HP film?
 

Stockholm

God Morgon alla fina, är just nu i Stockholm har typ inte sovit någonting i natt, åkte lastbil vettu så ah.Ska bli hämtad av Cassandra's mamma om någon timme typ, jätte skönt pallar inte åka mer.Men ska kolla på någon film nu på min data så yes.


2 Månader

Det är exakt 2 månader kvar till Julafton idag, längat såå sjukt mycket.Alla presenter, julgranen, kalle anka åhh va mysigt.Vara med familjen och öppna alla julklappar, jag kan knappt vänta :D !!

Packar

Kollar på Walking Dead säsong 3 och packar inför Stockholm ska åka vid 2 tiden ungefär, längtar såå sjukt myket.Ska om en stund gå ner till affären för att köpa lite godis osv som jag ska ha med mig.Det är ju rätt så långt till Stocholm, 6 timmar ungefär.Kommer inte blogga så mycket i Stockholm men kanske 1-2 inlägg om dagen skulle jag tro, eftersom jag inte vill sitta så mycket framför datorn/mobilen när jag är där.

Family Guy

Längtar så sjukt mycket tills imorgon, ska åka till Stockholm för att vara hos Cassandra över lovet kommer bli så kul.Har saknar henne sjukt mycket så det ska bli jätte kul att träffa henne.Men iallafall ska snart fixa i ordning lite kvällsmat för att sen kolla på Family Guy så ni får ha en fortsatt trevlig kväll och så bloggar jag mer imorgon.
 

Tips

Tänkte tipsa om mitt favorit spel på min mobil, The Simpsons Tapped out.Spelet går ut på att bygga sin egen Simpsons stad med karaktärerna från The Simpsons.Man går upp i level och så får pengar eller donuts så man kan köpa nya saker.Spelet är gratis och finns till både iPhone och Android.

Coconut Passion

Kolla vad som låg i brevlådan förut när jag kom hem, hade tidigare Coconut Passion som body mist.Och så tyckte jag att den luktade såå gott så jag var bara tvungen att beställa den i body lotion.


roligt i skolan

Kom hem för en och en halvtimme sen ungefär efter en jätte rolig dag i skolan, hahah låter så roligt när jag säger att jag har haft roligt i skolan men det är verkligen något speciellt med den här tema veckan som jag gillar.Men iallafall tänkte skriva lite hur det gick på passet idag på gymmet, jag körde core tror jag att det hette inte 100 procent säker på stavningen men aja det var iallafall jätte roligt och jag kände verkligen hur bra jag mådde efteråt och så var jag helt slut såklart så det är verkligen något som jag kan tänka mig och göra om.
 

Snabbt inlägg

God Morgon kom precis till gymmet regnar jätte mycket ute just nu så det är riktigt tråkigt faktis känns som om det verkligen är höst, men iallafall passet börjar om 10 minuter ungefär kommer bli hur kul som helst.Tänkte blogga mer sen efter när jag är klar om jag har tid och skriva lite hur det gick osv.

Busshållplatsen

Hej hej alla fina människor, sitter just nu på busshållplatsen och väntar på att min buss ska komma.Dagen idag har varit jätte rolig och så har den gått väldigt snabbt också.Nu sista timmen så hade vi Friskis och Svettis & Zumba, jätte kul.Sen imorgon första timmen så blir det att köra ett pass på tedactive kommer bli hur kul som helst.


Fruktsallad

Har precis haft hemkunskap, vi fick göra mellanmål idag 4 grupper och alla grupper skulle göra ett mellanmål var och sen så skulle alla smaka på allt.Min grupp skulle göra fruktsallad, älskar fruktsallad såå gott.Så det var en riktigt rolig lektion faktis men ska snart ha Friskis och Svettis så får blogga mer senare idag.



Måndag

God morgon alla fina människor! Jag har preicit ätit en jätte god frukost så det är bara att ta på mig mina kläder som jag ska ha idag, borsta tänderna och sen så är jag i stort sätt klar inför att gå till bussen.Kommer som sagt inte ha några vanliga lektioner den här veckan förutom på Torsdag så det kommer bli hur grymt som helst.


Film time

Tänkte att jag lika gärna kan sätta på någon bra film medans jag passar mina bröder.Så det fick bli That's my boy har nämligen inte sett den på ett bra tag sen så är den ju så sjukt rolig.
 

Ny header

Gjorde precis en ny header kände att det var dags med något nytt, hade nämligen haft min gamla header ett riktigt bra tag så det känns skönt att få något nytt.Blev också väldigt nöjd, hade nämligen suttit och skissat nu lite tidigare idag om hur jag ville ha den så jag är jätte glad att det blev något bra utav det.

Rum inspo


veckan

 En god frukost och ett avsnitt av Lost, en perfekt start på dagen enligt mig.Ska inte göra så speciellt mycket idag tycker faktis inte att jag har gjort så speciellt mycket i helgen heller har mest varit hemma och tagit det lugnt, men det kan väl också vara skönt lite då och då.Skola imorgon, sista veckan inför lovet sen så är vi lediga på fredag också så det är ju grymt.Och inga lektioner heller den här veckan förutom på torsdag för vi har tema vecka så det blir träning hela veckan, skönt älskar att träna.Så jag är sjukt taggad inför den här veckan!

Nya favorit filmen

Eftersom det var Fredag igår så åt jag godis och kollade på en film med pappa, Frozen Ground hette den.Frozen Ground är baserad på den sanna historien om Robert Hansen, en av de värsta seriemördarna i USA:s historia. Polisen i Alaska undersöker ett antal fall av mördade kvinnor. Då dyker den kidnappade Cindy upp och berättar att hon blivit utsatt för våldtäkt och tortyr. Utredaren Jack är övertygad om att gärningsmannen är seriemördaren han letat efter.Den får 10 av 10 från mig, nya favorit filmen.

Lördag

Lördag idag, så vad händer? Här så händer det inte så speciellt mycket kollar på Frozen Ground, åhh älskar den filmen.Ska kanske åka till Nordby lite senare idag med pappa, Måns och Joel och köpa Minrcraft.Annars så beställer vi det online.


Morning sunshines :*

 

rast

Har rast just nu så jag sitter i biblioteket med Elin,Famke och Amanda, vi ska ha svenska om sädär 20 minutet typ.Sen har vi bara 3 lektioner kvar så det är ju rätt så skönt ändå.Ska sen hem och jobba lite i SO:n har nämligen typ ett förhörs prov nästa vecka eller asså vi ska sitta i grupper och prata om religion osv så yes.
 

MasterChef Australia Junior

Sitter just nu framför tv:n med mamma och kollar på MasterChef Australia Junior såå bra fast jag fattar seröst inte hur barnen kan laga så sjukt avancerad mat hahah.Ska sen efter det sätta på någon bra film eftersom det typ inte går något bra på tv:n ikväll förutom America's got Talent, men pallar inte kolla på det ikväll.

slöjd

Hejhej! Har träslöjd just nu, håller på och gör något pussel typ hahah jag vet inte..Nej men iallafall efter slöjden så har vi en lektion kvar, och det är matte sen så slutar vi.Ska då hem och jobba lite med matte läxan så jag inte har så mycket och göra senare i veckan.Men måste fortsätta jobba nu så får blogga mer när jag har tid.
 

Skola idag

Vaknade precis ska snart gå upp och äta frukost.Sen så ska jag göra i ordning mig inför skolan osv, för att sen gå ner till bussen.Har inga större planer inför dagen, ska mest bara ta det lugnt.Men vi får se vad som händer framöver idag.Skulla kanske ta lite foton med Emelie sen efter skolan om vi har tid också så yes, yes.
 

mysigt

Har verkligen jätte kul vi har ätit Tacos och skrattat massor och vi ska snart kolla på film och äta glass och godis, så det kommer bli super mysigt! Tror det bli någon typical tjej film ni vet ;D Men ska snart gå upp och välja film med dom andra så jag får blogga mer imorgon, vill föröka vara så social som möjligt mot dom andra.
 

Godis♡

Ska ha min sova över kväll imorgon med Nadja,Elin,Sofie,Famke och Emelie så det kommer bli jätte roligt.Vi ska äta tacos,glass och massor med godis så idag efter skolan så ska jag åka till Torp och handla massor med grejer inför imorgon.Eftersom vi ändå skulle dit för jag ska köpa tapeter till mitt rum och köpa lite grejer på Ikea.
 

1 års skillnad

Tänkte att det skulle vara en kul grej och göra ett foto där det är 2 stycken foton som är 1 år gammalt och 2 stycken foton som är tagna nu typ eller för några veckor sen ungefär.Och se hur mycke jag har förändras, tyckte själv att jag hade förändras rätt så mycket, hårfärg osv.Hahah på bilden när jag har svart hår överst till vänster så ser jag typ ut som värsta ni vet i såna här skräck filmer när det finns små barn som är allmänt läskiga :')
 

Film

Äter Ben&Jerry's och kollar på film.


hihih

¡Hola! Så vad gör ni då? Själv så sitter jag i skolan med Nadja och Sofie och ska om 20 minuter ha svenska, sen efter det musik och sen så slutar vi, skönt vill bara hem och ta det lugnt.Sen så har vi inga läxor med så det är ju grymt.Men jag får blogga mer när jag kommer hem om jag orkar annars så blir det att jag bloggar imorgon.
 

Söndag

Söndag idag, sitter just nu och kollar på The Hangover Part III såg den igår med men den var såå bra så jag var bara tvungen och se den igen.Ska till mamma sen vid 6 tiden ungefär så det ska bli mysigt, vi ska kolla på The Walking Dead säsong 3 sen ikväll för min mamma har inte sett hela den säsongen.

 

Frukost

 
Äter frukost just nu hihih såå gott<3 Har inga större planer inför dagen, tänkte kolla på någon bra film ikväll med min pappa och mina bröder och äta godis, så det kommet väl bli mysigt.Sen vid 4 tiden ungefär så skulle min farmor och farfar komma upp med tårta som vi ska äta eftersom jag fyllde år i onsdags.
 

Ny jacka

Jag var i Uddevalla i torsdags och så var jag inne på Vero Mode och såg en jätte fin jacka som jag skulle kunna tänka mig att gå runt i nu i höst/vinter.Så jag köpte den/eller min mamma köpte den åt mig hahah men iallafall jag blev jätte glad eftersom jag har letat efter en ny jacka nu ett bra tag och inte hittat någon.
 
Pris: 599:-

Film, forever alone :')

Sitter just nu i min säng och kollar på Pitch Perfect, en av mina favorit filmer faktis hahah jag älskar fat amy hahah ohh hon är så cool.Rebel Wilson är typ min favorit skådespelare, älskar alla filmer hon är med i <3
 

uppdaterar min mobil

Har inte viljat uppdatera min mobil eftersom jag gillar den gamla versionen så mycket, men sen så har jag märkt att man tex inte kan uppdatera vissa appar eftersom man måste ha den nya versionen osv.Så jag blir nästan tvungen att göra det hahah :') Så det håller jag på och gör just nu, trevligt trevligt (y)
 

Presenter

Lite av det som jag fick igår.


Godmorgon

God morgon , sitter just nu inne på ICA med min lillebror och Emelie och väntar på att bussen ska komma.Det är fett kallt ute.Ska sluta tidigare idag i skolan eftersom att jag ska till Uddevalla med mamma och Måns.Min födelsedag igår var faktis väldigt bra jag fick massor med presenter och det bästa är jag har inte fått alla mina presenter än.Jag ska få från pappa, farmor&farfar, några kompisar, en av mina mostrar osv.


Tårta

Hej hej alla fina människor där ute, så vad har hänt idag? Själv så fyller jag år så det är ju nice, presenter och allt.Ska snart äta lite tårta med familjen så det ska bli jätte gott! Lite bilder kommer nog också imorgon på vad jag har fått.
 

14 år idag




Matte

Sitter just nu och tränar till matte provet som vi har imorgon, sen så fyller jag 14 år imorgon också så det är ju nice.Tårta och allt, jätte mysigt! Så det längtar jag jätte mycket till :D !!
 

RSS 2.0