God Morgon


Nyår

 Tid kvar till Nyår: 22 timmar 47 minuter 2 sekunder

30 december!!

1 dag kvar till nyår kan knappt fatta det snart är det 2013, helt sjukt vad det här året har gått fort.Hur ska ni fira nyår? Själv är jag ju i Stockholm hos Cassandra på nyår"visste ni att jag har firat nyår i stockholm dom 2 senaste åren så det här blir min tredje gång"men ief vi ska typ bara hyra någon film och barar ta det lungt.
 

någon mobil sak..

Har du mer än 20 st sms i inkorgen? jaa :O<33
Vad står det i ditt fjärde sms? - Vah kul <3
Och vem var det ifrån? - Cassandra 
Smsar ni ofta? - typ ja xD
Vad står det i ditt 18 sms - skit bra<3
Och det var ifrån? - Moa
Är han/hon farlig? - nejj, hon ee gulligast:* <333
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? -
orka kolla igenom  ;S
Smsar du ofta? - för ofta;* <333
Hur många sms har du skickat - inte vet jag :S<333
Vem ringde du senast? - Mamma
Sista mottagna samtal? - Elin
Snyggast på din kontaktlista? - haha det tror du att du ska få veta elr? xD
Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser? - en bild på mejj :S
Hur många bilder har du? - 831
Vilken är din favoritbild? - shiiet, har många ;O
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell?- iPhone 4 svart !!:**
Har du varit helt ärlig nu? - jaa såklart (a)

Ny tröja.

Förut idag så var jag och Cassandra på Tumba och kolla lite i affärer oh sånt och så fick jag plötsligt syn på en sjukt snygg tröja att ha på mig på nyår kosta på 99:- finns på H&M.
 

Följ mig på instagram @noralarsson


5 Apptips

App tips"beskrivning för apparna:appstore".
 
1:Instagram. Hundra miljoner användare älskar Instagram! Det är ett roligt, enkelt och kostnadsfritt sätt att ta och dela vackra bilder med din iPhone. Gratis finns för både iPhone och Android
 
2:CamWow. Förvränga, göda, nypa och stilisera din kamera med realtid filter precis som Photo Booth!Se effekter tillämpas LIVE innan du tar ditt foto! Gratis finns för iPhone
 
3:tv.nuSveriges största TV-guide, tv.nu, finns nu tillgänglig som app för iPhone och iPad. Gratis finns för iPhone och Android
 
4:Ice Cream JumpMöt en glad glass skopa som drömmer om skyhöga genom himlen.Hjälp vår vänliga dessert nå nya höjder i det här packade actionspel. Gratis finns för iPhone och Android
 
5:Flow Free. Flow Free är en enkel men beroendeframkallande pusselspel.Anslut matchande färger med rör för att skapa ett flöde. Para ihop alla färger, och täcker hela styrelsen för att lösa varje pussel. Gratis finns för iPhone och Android

byta header!

Bara så ni vet så kommer jag göra en ny header när jag kommer hem från Stockholm, så den jag har nu är bara tillfällig.Sen så kommer jag kanske ändra breden också.Så den blir mindre för just så har jag 975px; i breden och det är rätt så mycket jag vill ha typ 925px; eller nåt;)
 

installerat the sims 3 kvällsnöjen


ingen bloggpaus.

Jag vet att jag skrev att jag skulle ha bloggpaus tills den 6 januari men jag ångra mig så istället för bloggpaus så kommer jag  ha lite sämre uppdatering.

bloggpaus tills den 6 Januari!

Eftersom jag är i stockholm så känner jag att jag inte hinner att blogga så jag kommer ha bloggpaus.Men bara tills den 6 Januari för då åker jag hem. 
 

MÅL FÖR 2013

1:Få tillbaka min gamla hårfärg
2:Höja antalet unika besökare på bloggen
3:Skaffa piercing i näsan"igen"
4:Äta mindre godis
5:Fixa baksidan på min iPhone
6:Göra en header till bloggen som jag är nöjd med
7:Höja betygen
8:Inte sitta så mycket framför mobilen
9:Åka utomlands
10:Ha någon tävling på bloggen

--->Film♥

Hej! Ledsen för den dåliga uppdateringen på bloggen igår men det var ju Julafton så hann inte sen så hade jag skit ont i halsen"kunde knappt prata".Men iellefall fick det mesta av vad jag önska mig kommer bilder nån gång i veckan.Men bloggar mer imorn för ska kolla på LOL nu♥
 

God Jul!


Min nya header!

Jag vet att jag skulle göra min nya header på Tisdag men kände att jag inte ville ha en blogg utan header så länge..Okej det är inte så länge men endå.Så det fick bli en rätt så enkel header tills jag har bättre foton att ha i den.Sen så ville jag bara säga en sak till DET ÄR JULAFTON OM 30 MIN!! Yaaaay♥

The Grinch♥

Hej! Som ni kanske ser så har jag ändrat lite i min design...okej har ändrat rätt så mycket if I'll be honest men headern kommer tyvär inte upp idag som jag skrev i förra inlägget"den kommer upp på tisdag".Men får blogga mer sen för kollar på The Grinch himla bra film för imorgon är det jul:D!!
 

sjuk..

Jag vet att jag skulle göra en ny header idag men det är nämligen så att jag är sjuk,har jätte ont i halsen och kan knappt prata.Så headern kommer förmodligen upp på tisdag istället.
 

angående designen..

Jag vet att bloggen är ganska ful just nu utan header men håller på och fixa med designen osv,så ni får hålla ut tills ikväll eller imorgon då min nya design har kommit upp:)
 
 

Snabbt inlägg

Ledsen att jag inte har bloggat något idag men har vart i Göteborg och hämtat min kusin Moa.För hon ska stanna här hela helgen.Sen efter vi kom hem från Göteborg så åt vi pizza,och kolla på en film.

 

Världen går inte under!

För alla er som är oroliga att jorden ska gå under.Här kommer lite fakta som kan få er att känna er lugnare.Källa:aftonbladet.
 

Går jorden under år 2012? Vet regeringen om det, men har valt att mörklägga sanningen?

Nya katastroffilmen "2012" har fått många människor att tro det. Så pass många att NASA nu känner sig tvungna att bemöta den hysteri som uppstått.

Det är inte ofta NASA går ut offentligt för att avfärda domedagsprofetior, men nu vill de påpeka att inga bevis tyder på att jordens undergång är nära. Enligt dem skulle man upptäcka långt i förväg om en planet skulle närma sig jorden, som i filmen.

  

Fejkade vetenskapssajter

"Förutsägelserna om domedagen eller dramatiska förändringar den 21 december 2012 är falska. Osanna domedagsprofetior har hörts många gånger under alla de senaste århundradena", skriver NASA.

Marknadsföringen av filmen har till viss del bestått av fejkade vetenskapssajter som backar upp domedagsprofetian. Enligt NASA har också ett förfalskat nyhetstelegram som bekräftar domedagen cirkulerat på nätet – där NASA står som avsändare.

  

För er som fortfarande är oroliga läs detta:Källa:aktuellt.nu
 

Det har varit många spekulationer under senaste åren angående datumet 2012-12-21, nu benar vi upp det. Världen går inte under den 21 December 2012. En Mayainskription pekade ut året 2012 som en tidpunkt för storslagna händelser, därifrån startades ryktena. Maya kalendern är långt och tar din början 3114 f.kr. Tidens lopp indelas i perioder om 394 år. Dessa kallas baktuner.

Talet 13 var heligt för Mayaindianerna och den trettonde baktunen slutar när? Just det! 21 December 2012. Men det finns ingenting skrivet av Maya att jorden går under. Andra Mayainskriptioner talar om händelser ännu längre fram i tiden och ännu en som nämner året 4 772. Se även kortfilmen nedan som förklarar sambandet lite närmare.

 


önskelista

Här är min önskelista i år.En Tröja från GinaTricot,Hunger Games,Philips Dockningsstation,the sims 3 årstider,The Cleveland Show - Säsong 1,iPhone skal,nagellack oh massa annat.

4 dagar kvar


HAHAHA

Min kusin Moa tipsa mig om en video på YouTube där en 11årig flicka interjuvar Justin Bieber HAHAHA så jävla roligt:D!! Hon får typ damp oh börjar skrika HAHAHA OMG xD!!
 

min dag..

Wazzup! Tänkte berätta lite om min dag.Jo jag vakna halv 8 imorse gick upp åt frukost osv.Sen gick jag till skolan och eftersom det var sista dan så hade vi inga lektioner:)Sen så fick vi betygen idag också haha fick typ E i allt utan musik och spanska där fick jag C.Sen efter skolan kom Famke hem till mig för vi skulle typ ge varandra våra julklappar"Jag fick Nagelsaker och en ansiktsmask".
 
 
 

kollar på film...

Kom hem för nästan 2 timmar sen har vart på dramat.Så jag gick dit efter skolan idag för vi hade såhära avslutning.Vi kolla på typ världens bästa film rudolf med röda mulen och åt pepparkakor osv.Sen imorn är det sista dan i skolan sen är det jullov"Love life"Men får blogga mer sen eller imorn för kollar på Accepted.
 

bloggpaus

Känner att jag har haft jätte mycket att göra det senaste och det är även därför jag har haft jätte dålig uppdatering på bloggen.Så jag kommer ha en bloggpaus"bara tills imorn"eller på ondag inte längre.


angående designen:)

Jag vet att jag skulle göra en ny design till min blogg idag men eftersom jag forfarande har rätt så mycket att göra så känner jag att jag inte hinner.Så det blir förmodligen imorgon istället:) 

känslan..


ska fixa ny design..

Tänkte bara säga att imorn vid 9-10 tiden ungefär så ska jag ändra min design på bloggen så den kommer se rätt så rörig ut under den tiden.Och varför så sent för jag mena 9-10 på kvällen jo för att jag har rätt så mycket att göra imorgon ska fixa två bloggar,va med Famke,spela upp julspel i kyrkan osv.
Gammal bild i know..

Rubriken...

Vakna för typ 6 timmar sen"ja vet skit tidigt".Men jag gick iellefall upp då och åt frukost och kolla resident evil extinction"typ världens bästa film älskar alla resident evil filmer".Sen så har det snöat skit mycket idag 10-15 cm ungefär:) Och så är det bara 9 dagar kvar till julafton:)Dagens hiss typ;)
 
 
 

Kollar på...


is this some kind of joke?

Källa:DN Två scener får åter stryka på foten i den tradtionella Julaftons-ankan. En sekvens med svart docka i tomteverkstaden och en figur som kan tolkas som en nidbild av judar i julklappsparaden
 

Filmbolaget Disney klipper i inslaget från tomteverkstaden. Enligt SVT.se är det sekvensen där en svart docka själv hoppar ner på en stämpel och får ett OK i rumpan och en del av klapparaden där en äldre man i skägg i grön frack som gör en kosackdans.

 

Kalle Anka visas varje år i 40 länder och till SVT:s chef för programinköp, Stephen Mowbray, har Disney motiverat klippen med att de vill ta anpassa Kalle Ankas jul från 1930- till 2000-talet och andra delar av världen.Här kommer hela videon från tomtens verkstad"Santa's Workshop"Spola fram till 3:33 för att se delen som kommer tas bort eller asså inte hela delen bara den svarta dockan;)

 

 


fredag!

Tänkte berätta lite om min dag.Jo imorse så vakna jag halv 8 gick upp oh duscha,åt frukost sen gick jag till skolan och hade gympa.Efter gympan så hade vi Engelska,Svenska och på båda lektionerna så kolla vi på film"grymt".Sen på lunch rasten så gick jag,Amanda och Aun och åt pizza"Älskar pizza";)Sen efter skolan så åkte jag till Torp med mamma och handla jul klappar:D!!
"Här kommer 2 bilder från idag" 
 
 

ÄLSKAR DIG<3

27 December längtar så sjukt mycket ska till Stockholm då och träffa Cassandra.Världens finaste har saknat hon så jävla mycket vi träffades senast i Augusti.Nästan 4 månader sen:O<33
Jag och Cassandra när vi var på Gran Canaria

dagens låt

 

true story


härskarubrikenstå

Jag vet att jag skulle göra en ny header men kom på att jag inte har några bra bilder på mig som jag vill ha i headern så jag byte bara bakgrunden på bloggen.

 

jävla idioter osv..

Hitta precis det här på DN "helt jävla sjukt"... Amerikansk polis har avslöjat tre mäns långt gångna plan på att döda popstjärnan Justin Bieber. En man, som avtjänar dubbla livstidsdomar för att ha våldtagit och mördat en 15-årig flicka, rekryterade två andra brottslingar för att ta livet av den världsberömda tonårsidolen.
 

Mannen har uppgett för polisen att de tänkte kidnappa Bieber och hans livvakt, för att sedan strypa dem med mönstrade slipsar och sedan kastrera dem, en makaber mordmetod som han använt sig av tidigare.

 

Planen uppdagades när polisen lyssnat av ett telefonsamtal, och en av männen kunde gripas i New York. I samband med gripandet fann man en rad verktyg, bland annat trädbeskärningsverktyg, som skulle användas vid mordet, skriver Contactmusic som refererar till nyhetskanalen KRQE.

 

 


ska göra ny header

Ska göra en ny header till bloggen för den jag har nu har jag liksom trötnat på så jag ska ladda ner några nya fonter och brushes:)Så header kommer nog komma upp runt 8 kanske:)
 

LMFAO

Hahaha jag har fan världens dåligaste humor hahaha dör xD!!!
 
 
 

Skolan

Sitter i skolan just nu med Sofie,Amanda,Elin och Julia vi börjar om typ 5 minuter sista lektionen idag.Sen imorn så är det lucia så vi ska till kyrkan på morgonen hela klassen.Så vi missar dom första lektionerna"grymt".Men får blogga mer när jag kommer hem för har So nu;) Bildbrist osv..


12/12/12


pluggar...

Sitter och pluggar inför spanska provet som vi har imorn.Vi skulle på riktig gjort provet för ungefär 3 veckor sen eller nåt men våran riktiga lärare är sjukskriven"Så vi har bara haft vikarier".Men nu har vi en fast lärare eller vad man säger tills våran riktiga lärare kommer tillbaka. 
 

@ica

Är på Ica just nu och handlar mat.Sen ikväll vid 9 tiden ungefär så ska jag göra en ny header.För hade tänkt att byta tema på min blogg för just nu så är allt rosa.Det blir liksom lite för mycket efter ett tag;)Lägger upp en bild när jag kommer hem för har typ inga bra bilder på mobilen;)

Gammal Bild!

 


Stewie's First Hustler Magazine!


Kollar på blonde and blonder


portkod 1321

Är serriöst skit trött somna runt 4 igår för jag kolla på alla avsnitt av portkod 1321 så jävla bra serie.Har sett den tidigare på tv men hade inget att göra.Sen vid 12-1 idag så ska jag åka till ebba och sova över hos henne så det blir nog att blogga mer på söndag;)

x factor♥

Grattis Awa vinnare av X factor 2012!!♥

family guy♥

Hallo! Just nu sitter jag framför datan och kollar på Family Guy"ingetliv.se"Nej men jag tänkte bara säga att jag inte kommer blogga så mycket imorn för jag ska sova över hos en kompis.Sen så kommer jag få mycket bättre uppdatering på måndag har jag bestämt för har haft VÄRLDENS sämsta uppdatering det senaste.♥

fixat header♥

Gjorde precis i ordning en header åt Cassandra och Amanda:)
Klicka på bilden för att komma till doms blogg;)

tävling!

Va med och tävla om en länkning hos www.saraaahkansson.blogg.se allt ni behöver göra är att att länka till tävlingen på eran blogg eller facebook och såklart kommentera att ni är med:)
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

The Script♥


SNÖ♥

Tänkte berätta om min dag lite snabbt.Jo imorse när jag gick till skolan så var det fucking as kallt hade serriöst ingen känsel i fingrarna när jag kom fram.Och så börja det snöa skit mycket när jag var inne på lektionen asså inte inne i själva klassrummet utan utanför.Sen efter skolan så gick jag,Amanda och Max till B-hallen och vah där nästan 1 timme sen drog vi till coop och köpte massa godis:) Här kommer några bilder..♥

kollar på...♥


INSPIRATION♥

Hej! Skaffa mig precis en inspiration's blogg eller vad det heter.Där kommer jag för det mesta ladda upp bilder och ibland lägga ut någon bra låt.Klicka på bilden för att komma till bloggen.♥

tillfällig header♥

Bara så ni vet så är headern jag har just nu bara tillfällig ska göra en bättre om kanske någon vecka eller nåt.Sen så har jag haft en jääätte dålig uppdatering det senaste men har haft mycket att göra.Och låten jag lägger ut just nu..Jag vet att jag har haft den förrut här på bloggen men den är ju bara så bra:)♥

helgen♥

Tänkte berätta lite snabbt om min helg eftersom att jag inte har bloggat så mycket.Jo igår så var jag ju på Läger.Vi kolla på film,åt godis,lyssna på musik osv.Det var serriöst fett kul.Idag så har jag inte gjort så mycket typ kollat på Family Guy och packat in julklappar.
Gammal Bild.
 

RENOVERING PÅGÅR!


Läger

Bara så ni vet så kommer jag inte blogga idag för jag ska på läger så jag kommer typ inte ha tid.Sen imorn eller nån gång i veckan så ska jag göra en ny header för har tröttnat på den jag har nu.

TRUE SHIT♥


RSS 2.0