Nyårslöften

Äta nyttigt - Bara godis på lördagar, nyttigare och ordentligare måltider.
 
Höja betygen -  Det är inte det att jag har dåliga betyg eller så men man kan ju alltid utvecklas.
 
Sluta bry mig om små saker - Onödig tid!
 
Träna 3 dagar i veckan - Bra för framtiden och så mår man bättre!
 
Fota mer - Så jag kan i slutet av nästa år ha ett sånt här inlägg i bloggen där jag visar bilder från året.
 
Kolla igenom alla SATC säsonger - Kul grej hihi!

Varm choklad

Gjorde för en liten stund sen toast och varm choklad jätte gott verkligen! Det är extra gott nu på vintern tycker jag. Sen så är det nyår idag också, kommer bli hur kul som helst. Ikväll ska vi äta tackos, godis, kolla på alla raketer åh jag läntar så himla mycket. Hur ska ni fira nyår?

Längtar♡

1 Januari - Nytt år, 2014 börjar!
 
1 Mars - Jag och Cassandra ska se AVICII.
 
10 Maj - Jag och pappa ska se Justin Timberlake.
 
2 Oktober - Jag fyller 15 år hihi!
 
24 December - Julafton igen.

Film mys

Sitter framför tv:n och myser med godis och kollar på The Lifeguard. Om ni inte har sett den så tycker jag verkligen att ni borde göra det, jätte bra! Har dock inte sett klar hela filmen men det jag har sett har varit bra.
 
Update: Har sett klart filmen nu och den var faktis helt okej, inte den bästa filmen jag har sett men någorlunda bra var den i alla fall!

Bästa frukosten

God Morgon! Vaknade runt 8 idag gick upp och gjorde scones, hur gott som helst! Sen när dom var klara så gick jag upp och väckte Cassandra som forfarande sov, vi gick ner och satte på Hangover part 3 och åt scones och flingor, jätte mysigt. Ska inte göra något speciellt idag har haft jätte ont i halsen dom två senaste dagarna så ska mest ta det lugnt idag, hoppas på att det ska bli bättre. Vad ska ni göra idag? 

Julklappar

Lite sent men aja här kommer iallafall lite av mina julklappar som jag fick på julafton. Det är inte alla eftersom vissa saker var lite svåra att fota som tex en jätte fin handväska med nitar som jag fick, när man använder blixt så blir fotot en katastrof haha! Men är hur som helst jätte glad över allt fint som jag fick.
 

Fredag

Ska om 1 timme ungefär åka till Nordby och kolla lite, ska kanske köpa någon tröja om jag hittar men vi får väl se vad det blir. Om det blir någon så kommer det förmodligen bilder. Sen ikväll ska vi köpa pizza och hyra någon film och äta godis, jätte mysigt har inte ätit pizza på jätte länge.

Beställt

Tänkte ge mig själv en liten sen julklapp, har viljat beställa Sex and the City - The Essential Collection ett bra tag nu, så varför inte liksom? Har sett dom två Sex and the City filmerna men inte serierna, bara några få avsnitt som har gått på tv lite då och då. Sen var priset kanon också, 500:- och då får man alla 6 säsonger.

Bio idag

Idag blir det bio, Sune på bilsemester. Kommer bli hur mysigt som helst, popcorn och cola åhh det är så gott! Angående filmen så gillar jag mest dom gamla sune filmerna men jag kände att jag ändå ville se den här eftersom jag hade sett den första när dom var i Grekland.

Tåget

Sitter just nu på tåget hem, kom till Göteborg runt 10 så det ska bli skönt att äntligen få åka hem. Har varit vaken sen 7 imorse så är riktigt trött just nu, det var ju Julafton igår så jag la mig runt 12. Men iallafall ska inte göra något speciellt sen, funderar på att baka kladkaka med vaniljglass till, hur gott som helst. Men vi får se vad klockan blir och om jag orkar, ska nämligen städa mitt rum också.
 

God Jul!

God Jul alla fina! Vaknade tidigt idag runt 7 gick upp och vara bara tvungen och väcka min lillebror haha jag ville inte vara ensam, så han vaknade vi gick ner och satte på en film. Sen 2 timmar senare vaknade min pappa, vi åt då frukost jätte gott. Och så är det ju en standard att man får öppna en julklapp på morgonen, så det gjorde jag hihihi. Sitter just nu och gör ingenting väntar på att Farmor och Farfar ska komma så vi kan öppna mer julklappar, sen kvart i 3 ska pappa köra ner oss till mamma för vi ska fira jul på kvällen där och så börjar ju Kalle Anka 3 också haha. Men ni får ha en fortsatt bra jul och så bloggar jag mer imorgon.

Jack and Jill

Sitter just nu framför tv:n och myser med godis och kollar på Jack and Jill, haha den är så rolig! Jag älskar Adam Sandler, haha när han använder den där konstiga rösten som han använder i typ alla filmer han är med i haha asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör den. Mina favoritfilmer med Adam Sandler är nog Waterboy, Jiddra inte med Zohan och Grown Ups. Vilken är din favoritfilm med Adam Sandler? :)

Favoritfilmer

Tänkte tipsa några av mina favoritfilmer, det inte alla eftersom jag har väldigt många favoritfilmer men här är dom som jag gillar mest om man säger så! Som ni ser så är alla Hangover filmer med eftersom dom är mina absoluta favoriter, om ni inte har sett dom så tycker jag verkligen att ni borde ta någon dag och ha ett Hangover marathon och kolla igenom alla filmer för dom är verkligen sevärda.

Ny design

Äntligen är nya designen uppe, känns hur skönt som helst att jag inte behöver tänka mer på det! Kände att den här gången ville jag ha något lätt så det blev mitt namn i headern och en bild på mig i profilen.
 
Vad tycker ni, Hiss eller Diss?

Julafton imorgon

Jag kan knappt fatta att det är Julafton imorgon, känns inte ens som det är December, ingen snö. Fast det kan ju vara rätt så skönt utan snö också, men ni fattar vad jag menar hoppas jag. Hur som helst är hemma hos pappa just nu ska sova här inatt, och ska om sådär 2,3 timmar åka till TORP och köpa dom sista julklapparna.

Jul mys

Bara 5 dagar kvar till Julafton hur glad som helst, ska sova över hos pappa måndagen innan jul sen kvart i 3 ungefär så ska jag åka till mamma eftersom Kalle Anka börjar 3. Så det kommer bli hur mysigt som helst, ska fira jul hos mormor & morfar med mamma och mina bröder sen på kvällen och öppna julklappar och äta julmat.Sen den 25 så kommer Cassandra som jag har skrivit tidigare men ville bara ta upp det igen eftersom jag är hur glad som helst att hon ska komma, har inte träffat henne sen höstlovet då jag var uppe hos henne.
 
Och nu på Lördag ska jag åka upp till Göteborg och gå på jul på Liseberg med min kusin, Moa och hennes mamma, min moster.Har inte varit på Jul på Liseberg sen 2009 tror jag det var, så det ska bli riktigt kul att åka dit igen, jag brukar vanligtvis bara åka dit på sommaren så det brukar inte bli något på vintern.

Fika

Hade kortdag idag så jag slutade 10 över 1 tog bussen hem, sen 20,30 minuter senare kom Max hem till mig. Vi gjorde inte så mycket kollade mest på Cleveland show sen gick vi ut och mötte upp Amanda eftersom vi skulle dra och fika. Jag köpte varm choklad och en kanelbulle, hur mysigt som helst! Sen gick vi hem till Max och spelade Super Mario på Wii, jag hade inte spelat det på typ 2 år så det var faktis roligt.
 

Lucia

Lucia idag, jätte mysigt! Har ätit massa gott i skolan och ska när jag kommer hem dricka varm choklad och äta lussebulle och pepparkakor. Sen ikväll blir det väl någon film och godis med mamma och mina bröder. Och så är det bara en skolvecka kvar innan det är jullov, 2 "skoldagar" för mig eftersom jag och Famke ska stå i fiket på tisdag så då blir det inga lektioner. Sen på torsdag och fredag är det inte heller några lektioner för det är ju dom sista dagarna och då brukar man ju inte ha några lektioner, bara massa mys med klassen :D !!
 

December feeling

Andra advent idag och hemma hos oss så bakar vi för full rulle, pepparkakor, lussebullar osv.Och så har snön också kommit nu inatt så det är verkligen december feeling.Bara tio skoldagar kvar också, åhh det kommer bli så skön med jullov.Sen den 25 alltså dagen efter julafton så kommer Cassandra hit, kommer bli så himla kul.

Fina mamma

 

Lördag

Vaknade för ett par timmar sen gick upp och åt frukost sen så satte jag mig och läste Hungerspelen i 1,5 timme ungefär, tänkte att jag skulle börja min morgon utan mobilen eller datan så det var rätt så skönt faktis! Sen vid 12 tiden så skulle min mamma åka iväg med en av mina lillebröder eftersom han hade fotbollsmatch eller nåt så jag skulle passa min minsta lillebrorsa.Vi gick iallafall och fikade bulle och festis så det var riktigt mysigt faktis, sen så gick vi hem och satte på Ice Age: A Mammoth Christmas och drack varm choklad.

snart helg

Torsdag idag, sitter just nu i skolan och ska om 20 minuter in på lektion.Fredag imorgon så skönt med helg, ska på bio nästa vecka med några kompisar och se The Hobbit 2 vet inte hur det stavas men aja jag har iallafall inte sett den första filmen så vi får väl se hur det går.Sen så är det jullov också snart så det är ju riktigt nice, 12 dagar ungefär fast jag räknar inte med helgerna eftersom jag ser helgerna som lov hihih <3

Paul Walker

Jag kan inte förstå att Paul Walker är död, att han levde i fredags men nu är död.Han hade liksom en familj, barn och allt.Var ett väldigt stort fan av fast and furious som han bland annat medverkade i, dom hållde på och göra en 7:a men vi får väl se hur det blir av med den när han nu är död. RIP Paul Walker<3

 

LÄS MER HÄR.

RSS 2.0