Fotboll

Är just nu i Strömstad med Emelie och min mamma och kollar på min lillebrors fotbollsmatch, vi gick upp kl:7 i morse för hans första match började runt 09:00.Sen efter det så ska vi åka till nordby och vara där i några timmar och gå runt och kolla lite osv.Jag ska köpa ett par jeans, en jacka och någon tröja om jag hittar.
 

Hahahah

Jag kan inte sluta skratta.. 
 
 

strömstad

Idag så har vi varit i ekoparken hela dan med våra no lärare och pratat massor och varit ute och gått osv.Vi åkte dit kvart i 9 med strömstad bussen eftersom ekoparken ligger i strömstad hahah ;D Sen så åkte vi tåg tillbaka när klockan var 20 över 2 tror jag.Innan tåget gick så var jag och Emelie inne på ett cafe och köpte 2 kakor som vi åt på tåget, jätte goda var dom.Sen när vi kom fram till skolan så var det bara 30 minuter kvar tills vi slutade.
 

bilder

Hejhej alla människor, jag tänkte ladda upp lite bilder från lägret som jag var på i helgen eftersom jag tyckte att det kanske skulle vara en roligt grej och göra så yes.Here comes några bilder från i helgen.
 

morgon

Lördag idag och andra dagen på lägret.Har precis ätit frukost och vi ska om en stund gå ner och bada eller asså jag ska inte bada, det är för kallt men några andra ska.Sen igår var det jätte roligt, vi åt massa godis och hade det allmänt kul.Fast vi blev väckta av en trumpet klockan 8 imorse så det var väl lite sådär..
 

läger

Ska på läger nu på fredag så kommer inte kunna blogga så mycket, inte bra mottagning mitt ute i skogen hahah ;D Nej men något inlägg blir det väl kanske men vi får se.Ska snart sätta på någon bra film och kolla på har inte så mycket annat och göra och äta varm macka och varm choklad, åhh det är så sjukt gott.
 

sjuk

Är hemma från skola idag eftersom jag är sjuk, jätte tråkigt har inget och göra.Men jag tror att jag ska till skolan imorgon, så jag inte är borta för mycket.Eller det är första gången den här terminen som jag är sjuk men ni fattar säkert vad jag menar.Tänkte snart sätta mig och jobba lite med project australia som ska vara klart på fredag, men först så ska jag göra lite mat till mig.Så jag får blogga mer senare idag eller imorgon får se vad jag orkar.
 

bakar

Bakade precis choklad muffins med Famke, riktigt goda blev dom! Fast dom smakade mer som kladkaka än muffins.Ska snart sätta på någon bra film och kolla på tills Famke's buss går, 17:30.Sen så tänkte jag laga någon god mat eftersom mamma inte kommer hem förens senare ikväll.Känner mig cool som lagar mat.
 

Fredag är bra

Fredag idag, ska sova över med Famke så det ska bli riktigt kul.Vi kom hem för 30 minuter sen ungefär och vi sitter just nu och äter mat och är inne på våra datorer så det är ju trevligt.Ska senare ikväll kolla på Hunger Games eftersom Famke inte har sett den, och eftersom jag har den på film så blir det ju bra.

Bussen

Slutade precis och sitter just nu på bussen påväg hem, ska när jag kommer hem göra massor med läxor så jag kommer inte kunna blogga så mycket, bara så ni vet.
 

God morgon

God morgon sunshine´s, sovit gott? Det har jag iallafall somnade runt 12 igår och vaknade för typ 40 minuter sen eller något sånt, så vad händer idag? Här händer det inte så värst mycket ska bara vara hemma och ta det lugnt.Ska till mamma sen vid 5,6 tiden ungefär för jag har min läxa där som jag ska göra, så yes.Men ska snart gå och äta frukost och kolla lite på the walking dead så bloggar mer sen(y).

Roar

Är det bara jag eller är Katy Perry's nya låt Roar förjävla bra, är typ kär i den så grym.Tycker att Katy Perry verkligen har vuxit till sig i sin nya musikvideo också, väldigt naturlig om man säger så eller typ vuxnare.Fast jag har alltid gillar Katy Perry, hennes gamla stil också men det är verkligen något speciellt med henne i musikvideon Roar som jag bara älskar :D Här kommer en länk till musikvideon som släpptes för 2 dagar sen på YouTube.

vinnaren!!:D

Rätt svar i gissa kändisen var Katy Perry, Rihanna, Kesha och Nicki Minaj.Och den som gissade rätt var milina.blogg.se, och det betyder alltså att hon får en länk här på min blogg.Klicka på bilden!
 

Gissa?

Kommentera vilka fyra kändisar som är i bilden i rätt ordning och du vinner en länk här i min blogg.Här får ni fyra letrådar om dom fyra kändisarna, 1:Hon har precis gjort en ny låt. 2:Hon hade den hårfärgen 2011 som hon har i bilden. 3:Hon har en dokumentär som handlar om henne på MTV. 4:Hon är Jury i American Idol.
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
 
 

25 dagar

Eftersom det bara är 25 dagar kvar till min födelsedag så har jag börjat göra i ordning en önskelista som jag önskar mig av mamma.För av pappa så önskar jag mig bara pengar, och av mina kompisar så önskar jag mig pengar eller något annat spelar inte så stor roll faktis, något litet typ som smink osv.

elin

 Sov över med Elin igår eftersom vi inte hade gjort det på ett bra tag så det var riktigt kul.Vi åt jätte mycket godis och kollade på ett par filmer.Sen idag har vi varit och ätit glass med mina lillebröder på en lekplats i närheten där min pappa bor.Sen efter det så kollade vi på Total Recall, jag hade sett den tidigare men Elin hade inte det så ah.Jag tycker personligen att filmen kan vara lite jobbig ibland när man kollar på den fast den är ändå bra.
 

Fin bild<3

Här får ni en jätte fin bild på Elin och min lillebror, perfektion.
 

snapchat @nooralarsson

Hejhej alla fina.Sitter just nu i mitt kök och chillar med Emelie, vi har gjort smoothie och chokladbollar.För hon ska sova över hos mig idag så det är ju trevligt, hahah (y) Sen imorgon är det Torsdag, shit var den här veckan har gått snabbt jag menar ju liksom bara att efter torsdag så är det fredag och sen så är det helg igen.Men iallafall här kommer lite bilder från idag, alla är från snapchat;) Adda mig på där för fler fina bilder @nooralarsson
 

I D O L

Sitter just nu framför tv:n med mamma och kollar på Idol, som dom flesta nog också gör.Tänkte sen kolla på en film och äta lite godis hahah bad ass äter godis på en tisdag.Känner mig cool.

 


Åker buss

Sitter just nu på bussen hem, fett coolt.

 


barnvakt

Sitter barnvakt åt min lillebror just nu medans mamma är i Göteborg och lämnar Moa, kommer sakna henne fett mycket.Sen när mamma kommer tillbaka så skulle hon ta med sig pizza och så ska jag kolla på LOST har börjat på säsong 5 igen, eller jag började i förrgår och kolla om på den eftersom säsong 5 är bäst enligt mig.
 
 

RSS 2.0